עוגת נפוליאון פררו רושה מטריפת חושים
עוגת נפוליאון פררו רושה שתתאהבו בה מיד! עוגת נפוליאון בגרסת השוקולד - עם פודינג שוקולד, ממרח נוגט ועיטור של כדורי פררו רושה
עוגת נפוליאון פררו רושה שתתאהבו בה מיד! עוגת נפוליאון בגרסת השוקולד - עם פודינג שוקולד, ממרח נוגט ועיטור של כדורי פררו רושה
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 681.3 קק״ל 6812.8 קק״לפחמימות 64.3 גרם 642.6 גרםשומן 42.9 גרם 429.4 גרםנתרן 118.8 מ״ג 1187.8 מ״גחלבון 9.6 גרם 96.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 19.8 גרם 198.0 גרםכולסטרול 30.8 מ״ג 307.5 מ״גסידן 41.8 מ״ג 418.4 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 52.4 מ״ג 523.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות681
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 681.3 קק״ל 6812.8 קק״לפחמימות 64.3 גרם 642.6 גרםשומן 42.9 גרם 429.4 גרםנתרן 118.8 מ״ג 1187.8 מ״גחלבון 9.6 גרם 96.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 19.8 גרם 198.0 גרםכולסטרול 30.8 מ״ג 307.5 מ״גסידן 41.8 מ״ג 418.4 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 52.4 מ״ג 523.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 681 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
250 מ"ל חלב 3%
-
80 גרם אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
-
4 כפות ממרח שוקולד אגוזיםממרח נוגט
קישוט
-
10 כדורי פררו רושה
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות בתוכנית רגילה עם שני פסים ריקים באמצע, חום עליון תחתון.
- פותחים את הבצק על נייר אפייה, מפזרים מעל את הסוכר ומניחים מעל הבצק עוד נייר אפיה.
- מעל נייר האפייה מניחים תבנית נוספת כמשקל על מנת שהבצק יישאר דחוס וקריספי.
- אופים בתנור במשך כ-25 דקות, כשמדי פעם מומלץ לבדוק אם הדפים מוזהבים ומקורמלים. זהירות לא לשרוף.
- מוצאים את הבצק מהתנור ומקררים אותו היטב (אפשר להכין את השלב הזה מבעוד מועד).
- מכינים את הקצפת: מניחים בקערת המיקסר את השמנת יחד עם החלב והפודינג ומקציפים עד לקבלת קרם במרקם מוס.
- לאחר מכן מוסיפים את ממרח הנוגט (נוטלה) וחוזרים להקציף במשך כמה שניות עד שמתקבלת קצפת יציבה ותפוחה.
- מרכיבים את המנה: מעבירים את הקרם לשקית זילוף.
- חותכים את בצק העלים האפוי ומיישרים את הקצוות.
- מחלקים את הבצק לגודל המאפה שאתה רוצים, אפשר להישאר במאפה אחד גדול או לחתוך לקינוחים אישיים.
- מזלפים 2 נקודות קרם על הבצק ומדביקים אותו לצלחת.
- מזלפים את הקצפת יפה על הבצק ומניחים מעל עוד שכבת בצק.
- חוזרים כך על הפעולה עד שנוצרו לפחות 3 קומות של קצפת ובצק.
- מקשטים עם שוקולד פררו רושה ומעבירים למקרר להתייצבות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות בתוכנית רגילה עם שני פסים ריקים באמצע, חום עליון תחתון.
- פותחים את הבצק על נייר אפייה, מפזרים מעל את הסוכר ומניחים מעל הבצק עוד נייר אפיה.
- מעל נייר האפייה מניחים תבנית נוספת כמשקל על מנת שהבצק יישאר דחוס וקריספי.
- אופים בתנור במשך כ-25 דקות, כשמדי פעם מומלץ לבדוק אם הדפים מוזהבים ומקורמלים. זהירות לא לשרוף.
- מוצאים את הבצק מהתנור ומקררים אותו היטב (אפשר להכין את השלב הזה מבעוד מועד).
- מכינים את הקצפת: מניחים בקערת המיקסר את השמנת יחד עם החלב והפודינג ומקציפים עד לקבלת קרם במרקם מוס.
- לאחר מכן מוסיפים את ממרח הנוגט (נוטלה) וחוזרים להקציף במשך כמה שניות עד שמתקבלת קצפת יציבה ותפוחה.
- מרכיבים את המנה: מעבירים את הקרם לשקית זילוף.
- חותכים את בצק העלים האפוי ומיישרים את הקצוות.
- מחלקים את הבצק לגודל המאפה שאתה רוצים, אפשר להישאר במאפה אחד גדול או לחתוך לקינוחים אישיים.
- מזלפים 2 נקודות קרם על הבצק ומדביקים אותו לצלחת.
- מזלפים את הקצפת יפה על הבצק ומניחים מעל עוד שכבת בצק.
- חוזרים כך על הפעולה עד שנוצרו לפחות 3 קומות של קצפת ובצק.
- מקשטים עם שוקולד פררו רושה ומעבירים למקרר להתייצבות.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן