עוגת שיש עם טריק לשליפה מהירה
עוגת שיש עם טריק לשליפה מהירה, פרווה וטעימה בטירוף. בלי הרבה עבודה, ועם טריק שיקל עליכם לשלוף את העוגה מהתבנית בקלות ובלי לכלוך
עוגת שיש עם טריק לשליפה מהירה, פרווה וטעימה בטירוף. בלי הרבה עבודה, ועם טריק שיקל עליכם לשלוף את העוגה מהתבנית בקלות ובלי לכלוך
- שקמה יעקבי בראון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2620.2 קק״ל 2620.2 קק״לפחמימות 440.8 גרם 440.8 גרםשומן 71.9 גרם 71.9 גרםנתרן 394.7 מ״ג 394.7 מ״גחלבון 46.4 גרם 46.4 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרםשומן רווי 4.2 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 664.8 מ״ג 664.8 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 921.8 מ״ג 921.8 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות2620
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2620.2 קק״ל 2620.2 קק״לפחמימות 440.8 גרם 440.8 גרםשומן 71.9 גרם 71.9 גרםנתרן 394.7 מ״ג 394.7 מ״גחלבון 46.4 גרם 46.4 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרםשומן רווי 4.2 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 664.8 מ״ג 664.8 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 921.8 מ״ג 921.8 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 2620 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרכיבים רטובים
-
1 1/3 כוסות חלב סויה
-
1 כף חומץ 5%
-
1/3 כוס שמן קנולה
-
1 כף תמצית וניל
-
1 כוס סוכר חום
מרכיבים יבשים
-
2 1/4 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
3 כפיות אבקת קקאו
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות.
- טורפים בקערה את המרכיבים הרטובים.
- מנפים מעל את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
- מעבירים מחצית מהבלילה לקערה נפרדת ואליה מוסיפים את הקקאו. מערבבים היטב.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה טבעי של סנו חתוך לרצועה רחבה לרוחב התבנית ורצועה דקה לאורך התבנית.
- מעבירים כפות גדושות של שתי הבלילות אחת על השניה בתפזורת.
- אופים 50 דקות בתנור שחומם מראש או עד ששיפוד יוצא כמעט נקי ממרכז העוגה.
- מקררים מעט ואז שולפים בקלות את העוגה בעזרת קצוות נייר האפייה.
- מניחים על משטח הגשה ומקררים לפחות חצי שעה לפני שפורסים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות.
- טורפים בקערה את המרכיבים הרטובים.
- מנפים מעל את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
- מעבירים מחצית מהבלילה לקערה נפרדת ואליה מוסיפים את הקקאו. מערבבים היטב.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה טבעי של סנו חתוך לרצועה רחבה לרוחב התבנית ורצועה דקה לאורך התבנית.
- מעבירים כפות גדושות של שתי הבלילות אחת על השניה בתפזורת.
- אופים 50 דקות בתנור שחומם מראש או עד ששיפוד יוצא כמעט נקי ממרכז העוגה.
- מקררים מעט ואז שולפים בקלות את העוגה בעזרת קצוות נייר האפייה.
- מניחים על משטח הגשה ומקררים לפחות חצי שעה לפני שפורסים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (16)
אפשר לשים סוכר לבן במקום סוכר חום?
היי נועה, אם אין ברשותך סוכר חום, ניתן לשים סוכר לבן
וואוו! פעם ראשונה הכנתי עוגה טבעונית, יצאה לא פחות ממושלמת! הכפלתי כמויות, תבנית עגולה קוטר 26, חלב רגיל 1.5 כוסות סוכר, ויצא גבוהה אוורירית יפהפה וטעימה מאוד! אף אחד לא הרגיש שהיא ללא ביצים!! תורה רבההה אין ספק שאכין שוב ואפיץ הלאה!
שמחים לשמוע אורטל