סנו רקע

עוגת שיש עם טריק לשליפה מהירה

עוגת שיש עם טריק לשליפה מהירה, פרווה וטעימה בטירוף. בלי הרבה עבודה, ועם טריק שיקל עליכם לשלוף את העוגה מהתבנית בקלות ובלי לכלוך
עוגת שיש עם טריק לשליפה מהירה, פרווה וטעימה בטירוף. בלי הרבה עבודה, ועם טריק שיקל עליכם לשלוף את העוגה מהתבנית בקלות ובלי לכלוך
  • שקמה יעקבי בראון
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    2620
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2620.2 קק״ל 2620.2 קק״ל
    פחמימות 440.8 גרם 440.8 גרם
    שומן 71.9 גרם 71.9 גרם
    נתרן 394.7 מ״ג 394.7 מ״ג
    חלבון 46.4 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 664.8 מ״ג 664.8 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 921.8 מ״ג 921.8 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    2620
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2620.2 קק״ל 2620.2 קק״ל
    פחמימות 440.8 גרם 440.8 גרם
    שומן 71.9 גרם 71.9 גרם
    נתרן 394.7 מ״ג 394.7 מ״ג
    חלבון 46.4 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 664.8 מ״ג 664.8 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 921.8 מ״ג 921.8 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות בחושות קלות וטעימות
שקמה יעקבי בראון
X

17 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


מרכיבים רטובים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות.
  2. טורפים בקערה את המרכיבים הרטובים.
  3. מנפים מעל את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
  4. מעבירים מחצית מהבלילה לקערה נפרדת ואליה מוסיפים את הקקאו. מערבבים היטב.
  5. מרפדים את התבנית בנייר אפייה טבעי של סנו חתוך לרצועה רחבה לרוחב התבנית ורצועה דקה לאורך התבנית.
  6. מעבירים כפות גדושות של שתי הבלילות אחת על השניה בתפזורת.
  7. אופים 50 דקות בתנור שחומם מראש או עד ששיפוד יוצא כמעט נקי ממרכז העוגה.
  8. מקררים מעט ואז שולפים בקלות את העוגה בעזרת קצוות נייר האפייה.
  9. מניחים על משטח הגשה ומקררים לפחות חצי שעה לפני שפורסים.

    עוגת שיש עם טריק לשליפה מהירה
    עוגת שיש עם טריק לשליפה מהירה. צילום: שקמה בראון


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    נועה

    אפשר לשים סוכר לבן במקום סוכר חום?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נועה, אם אין ברשותך סוכר חום, ניתן לשים סוכר לבן

    Avatar
    אורטל

    וואוו! פעם ראשונה הכנתי עוגה טבעונית, יצאה לא פחות ממושלמת! הכפלתי כמויות, תבנית עגולה קוטר 26, חלב רגיל 1.5 כוסות סוכר, ויצא גבוהה אוורירית יפהפה וטעימה מאוד! אף אחד לא הרגיש שהיא ללא ביצים!! תורה רבההה אין ספק שאכין שוב ואפיץ הלאה!

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים לשמוע אורטל

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות