-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 521.8 קק״ל 1565.3 קק״לפחמימות 15.3 גרם 45.9 גרםשומן 18.4 גרם 55.2 גרםנתרן 130298.1 מ״ג 390894.3 מ״גחלבון 71.4 גרם 214.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 2.4 גרםשומן רווי 3.9 גרם 11.6 גרםכולסטרול 256.7 מ״ג 770.0 מ״גסידן 44.0 מ״ג 132.0 מ״גברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 792.0 מ״ג 2376.1 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 22.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות522
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 521.8 קק״ל 1565.3 קק״לפחמימות 15.3 גרם 45.9 גרםשומן 18.4 גרם 55.2 גרםנתרן 130298.1 מ״ג 390894.3 מ״גחלבון 71.4 גרם 214.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 2.4 גרםשומן רווי 3.9 גרם 11.6 גרםכולסטרול 256.7 מ״ג 770.0 מ״גסידן 44.0 מ״ג 132.0 מ״גברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 792.0 מ״ג 2376.1 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 22.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 522 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
הברשה
-
2 כפות שמן זית
-
1 כף דבשלא חובה
-
קורט פלפל שחור טחוןלא חובה
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- ראשית, מפזרים בתבנית תנור גדולה את המלח שיהפוך למצע עבור העוף. המלח אוגר את החום ומאפשר צלייה מיטבית של העוף.
- שנית, מניחים מעל למלח את נתחי העוף ומפזרים מסביב את התוספות, הלימון, השום ועשבי התיבול.
- מברישים את העוף בשמן זית ובדבש, ומתבלים בפלפל שחור.
- אופים בתנור ללא כיסוי במשך כ-60 דקות או עד שהעוף זהוב וקריספי.
- לאחר הארוחה מנקים את התבנית בקלות עם סנו סושי - כרית קרצוף .
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- ראשית, מפזרים בתבנית תנור גדולה את המלח שיהפוך למצע עבור העוף. המלח אוגר את החום ומאפשר צלייה מיטבית של העוף.
- שנית, מניחים מעל למלח את נתחי העוף ומפזרים מסביב את התוספות, הלימון, השום ועשבי התיבול.
- מברישים את העוף בשמן זית ובדבש, ומתבלים בפלפל שחור.
- אופים בתנור ללא כיסוי במשך כ-60 דקות או עד שהעוף זהוב וקריספי.
- לאחר הארוחה מנקים את התבנית בקלות עם סנו סושי - כרית קרצוף .
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (18)
יצא מלוח עד כדי בלתי אכיל.הנוזלים שהעוף הפריש המיסו את המלוח. העוף והירקות בושלו במי מלח וז שפוט בלתי אכיל.
היי גלית, זה לא אמור לקרות. יש צורך להשתמש במלח גס (לא מלח דק), וגם כדאי לעשות גומות ללא מלח שעליהן מניחים את העוף
יש להשתמש במלח גס שמשמש להכשרת הבשר ולא במלח דק
היי רוחמה, במתכון משתמשים ב1 ק”ג מלח גס, לא במלח דק
יוצא מלוח בטירוף אי אפשר לאכול צריך לשים את המלח בתחתית התבנית ואז נייר אפייה מחורר מעט ורק אז את העוף
אפשר לפזר את המלח מסביב לתבנית במקום מתחת לעוף.