פחזניות מלוחות במילוי גבינת בצל ירוק לבראנץ’ מושלם
מנה מטריפה לבר מלוחים באירוע בראנץ' - פחזניות מלוחות ממולאות בגבינת סימפוניה בטעם בצל ירוק שחוסכת הרבה זמן. אל תתפלאו אם הכל יתחסל בשתי דקות!
מנה מטריפה לבר מלוחים באירוע בראנץ' - פחזניות מלוחות ממולאות בגבינת סימפוניה בטעם בצל ירוק שחוסכת הרבה זמן. אל תתפלאו אם הכל יתחסל בשתי דקות!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 110.8 קק״ל 3323.8 קק״לפחמימות 8.6 גרם 259.2 גרםשומן 7.2 גרם 215.4 גרםנתרן 311.4 מ״ג 9340.8 מ״גחלבון 3.8 גרם 115.0 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 13.7 גרםשומן רווי 3.3 גרם 99.4 גרםכולסטרול 70.8 מ״ג 2125.4 מ״גסידן 27.4 מ״ג 822.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 54.8 מ״ג 1643.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 9.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות111
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 110.8 קק״ל 3323.8 קק״לפחמימות 8.6 גרם 259.2 גרםשומן 7.2 גרם 215.4 גרםנתרן 311.4 מ״ג 9340.8 מ״גחלבון 3.8 גרם 115.0 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 13.7 גרםשומן רווי 3.3 גרם 99.4 גרםכולסטרול 70.8 מ״ג 2125.4 מ״גסידן 27.4 מ״ג 822.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 54.8 מ״ג 1643.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 9.4 מ״גסגור
פחזניות לא חייבות להיות מתוקות. הכינו פחזניות מלוחות עם קראסט פרמזן וגבינת סימפוניה בצל ירוק מושלמת למילוי.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 111 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק רבוך
מילוי
-
2 קופסאות גבינת סימפוניה בטעם בצל ירוק
-
50 גרם גבינת פרמזןמגורדת
קישוט
-
50 גרם פיסטוקים קלוייםקצוצים דק
-
3 גבעולי בצל ירוקקצוצים דק
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מכניסים לסיר מים, חמאה, מלח וסוכר, ומביאים לרתיחה.
- כשהמים רותחים מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות בכף עץ עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- מעבירים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים מעט כדי לקרר את הבצק.
- מוסיפים את הביצים בהדרגה, ומערבלים אחרי כל ביצה עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנטר מתאים ומזלפים פחזניות.
- מגרדים פרמזן מעל הפחזניות.
- אופים במשך כ-30 דקות.
- מוציאים את הפחזניות מהתנור ומצננים.
- ממלאים שק זילוף עם צנטר כוכב בגבינת סימפוניה עם בצל ירוק.
- חוצים כל פחזניה ל-2 וממלאים בגבינה בעזרת שק הזילוף.
- מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ופיסטוקים קצוצים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מכניסים לסיר מים, חמאה, מלח וסוכר, ומביאים לרתיחה.
- כשהמים רותחים מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות בכף עץ עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- מעבירים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים מעט כדי לקרר את הבצק.
- מוסיפים את הביצים בהדרגה, ומערבלים אחרי כל ביצה עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנטר מתאים ומזלפים פחזניות.
- מגרדים פרמזן מעל הפחזניות.
- אופים במשך כ-30 דקות.
- מוציאים את הפחזניות מהתנור ומצננים.
- ממלאים שק זילוף עם צנטר כוכב בגבינת סימפוניה עם בצל ירוק.
- חוצים כל פחזניה ל-2 וממלאים בגבינה בעזרת שק הזילוף.
- מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ופיסטוקים קצוצים.
@foody_il פחזניה מלוחה אווירית עם מילוי גבינה! #פחזניות #מתכון #גבינה ♬ original sound - Foody פודי
בשיתוף עם סימפוניה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
רעיון מצויין לבראנץ של שבת