-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 405.6 קק״ל 1216.8 קק״לפחמימות 6.4 גרם 19.1 גרםשומן 28.2 גרם 84.5 גרםנתרן 1244.0 מ״ג 3732.1 מ״גחלבון 29.5 גרם 88.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 10.5 גרם 31.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות406
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 405.6 קק״ל 1216.8 קק״לפחמימות 6.4 גרם 19.1 גרםשומן 28.2 גרם 84.5 גרםנתרן 1244.0 מ״ג 3732.1 מ״גחלבון 29.5 גרם 88.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 10.5 גרם 31.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לא על כל מנה טעימה ומרשימה צריך לעמול שעות, במיוחד לא אחרי מרתון הבישולים שהיה בחגים. קבלו מתכון מעולה שמכינים מארבעה מרכיבים פשוטים בלבד – פסטה עם סלמון ברוטב פסטו-שמנת שמקצר את זמן ההכנה וקוצר מחמאות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 406 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1חבילה או 500 גרם פסטה פפרדלה
-
4 כפות ממרח פסטו
-
400 גרם פילה דג סלמוןחתוך לקוביות
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת לבישול יטבתה 15%
-
1 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ושומרים בצד חצי כוס ממי בישול הפסטה.
- מחממים את הפסטו במחבת על הכיריים, מוסיפים את הדג, מערבבים ומזהיבים אותו מעט.
- מוסיפים את מי הבישול והשמנת, מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים ומוסיפים את הפסטה. מקפיצים את הכל כדקה ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ושומרים בצד חצי כוס ממי בישול הפסטה.
- מחממים את הפסטו במחבת על הכיריים, מוסיפים את הדג, מערבבים ומזהיבים אותו מעט.
- מוסיפים את מי הבישול והשמנת, מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים ומוסיפים את הפסטה. מקפיצים את הכל כדקה ומגישים מיד.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
בהכנות למתכון כתוב שמנת לבישול ובמתכון עצמו כתוב שמנת מתוקה. מה נכון?
שמנת לבישול, עודכן במתכון, תודה!