באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

קראמבל פירות פריך, מהיר, מתוק וקליל במיוחד

בלי הרבה חיתוכים, לישות או עבודה מסובכת אחרת - מתכון להכנת קראמבל פירות מתפוח, אננס, אגס ואוכמניות שכיף לאכול לצד תה או קפה
בלי הרבה חיתוכים, לישות או עבודה מסובכת אחרת - מתכון להכנת קראמבל פירות מתפוח, אננס, אגס ואוכמניות שכיף לאכול לצד תה או קפה
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3109
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3109.1 קק״ל 3109.1 קק״ל
    פחמימות 422.2 גרם 422.2 גרם
    שומן 148.8 גרם 148.8 גרם
    נתרן 843.9 מ״ג 843.9 מ״ג
    חלבון 22.2 גרם 22.2 גרם
    סיבים תזונתיים 35.1 גרם 35.1 גרם
    שומן רווי 25.5 גרם 25.5 גרם
    כולסטרול 107.5 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 170.4 מ״ג 170.4 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 1769.3 מ״ג 1769.3 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3109
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3109.1 קק״ל 3109.1 קק״ל
    פחמימות 422.2 גרם 422.2 גרם
    שומן 148.8 גרם 148.8 גרם
    נתרן 843.9 מ״ג 843.9 מ״ג
    חלבון 22.2 גרם 22.2 גרם
    סיבים תזונתיים 35.1 גרם 35.1 גרם
    שומן רווי 25.5 גרם 25.5 גרם
    כולסטרול 107.5 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 170.4 מ״ג 170.4 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 1769.3 מ״ג 1769.3 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור

כולנו מכירים את קראמבל התפוחים המסורתי, אבל אנחנו החלטנו ללכת צעד אחד קדימה ולהוסיף לתפוחים שלל פירות מעולים אחרים! אננס, אוכמניות ואגסים עטופים בחמאה, סוכר וקינמון עם קראמבל פריך ומעולה שמכינים בקלות ובמהירות – והכל במעבד מזון אחד!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
ליאור קליין
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


שכבת פירות

קראמבל


אופן הכנה

  1. פורסים את הפירות: משתמשים בפונקצית SLICE לפריסת הפירות.
  2. פורסים את התפוחים במעבד המזון בעזרת הדוחסן הגדול ומעבירים לקערה.
  3. פורסים במעבד את האגסים בעזרת הדוחסן הבינוני ומוסיפים לקערת התפוחים.
  4. פורסים במעבד את האננס בעזרת הדוחסן הקטן ומוסיפים לקערת התפוחים והאגסים.
  5. מוסיפים לקערה את החמאה, הקינמון, הסוכר החום והאוכמניות, מערבבים היטב, מעבירים לתבנית האפייה ומשטחים קלות.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. מכינים את הקראמבל: מתקינים את להב הבצק בקערת מעבד המזון. מוסיפים את כל מרכיבי הקראמבל, לוחצים על אפשרות MIX, כ-3 דקות עד קבלת מרקם של פירורים גדולים. אם לשים יותר מידי הקראמבל הופך לבצק אחיד (אפשר גם לפורר עם הידיים).
  8. מפזרים את הקראמבל מעל תערובת הפירות לכיסוי מלא ואופים 40 דקות להזהבה יפה.
  9. מגישים את הקראמבל עם גלידה, קצפת או קרם פרש. בתאבון!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קראמבל פירות פריך, מהיר, מתוק וקליל במיוחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות