קרואסון שוקולד שילדים אוהבים של קרין גורן

קרואסון שוקולד של קרין גורן בקלי קלות שילדים אוהבים. 4 מרכיבים בלבד, דקות ספורות של הכנה ויש לכם קינוח מעולה לילדים שגם אתם תהיו חייבים לגנוב ממנו
קרואסון שוקולד של קרין גורן בקלי קלות שילדים אוהבים. 4 מרכיבים בלבד, דקות ספורות של הכנה ויש לכם קינוח מעולה לילדים שגם אתם תהיו חייבים לגנוב ממנו
  • קרין גורן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.8 קק״ל 3747.8 קק״ל
    פחמימות 36.1 גרם 360.7 גרם
    שומן 22.8 גרם 227.7 גרם
    נתרן 19.7 מ״ג 197.0 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 64.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 112.1 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 3.5 מ״ג 35.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 8.8 מ״ג 88.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.8 קק״ל 3747.8 קק״ל
    פחמימות 36.1 גרם 360.7 גרם
    שומן 22.8 גרם 227.7 גרם
    נתרן 19.7 מ״ג 197.0 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 64.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 112.1 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 3.5 מ״ג 35.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 8.8 מ״ג 88.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
קרין גורן
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. חותכים את בצק העלים לריבועים.
  3. מניחים אצבע שוקולד בקצה של ריבוע בצק עלים ומגלגלים פעם אחת.
  4. מניחים אצבע שוקולד נוספת על בצק העלים ומגלגלים שוב.
  5. מברישים בביצה טרופה מדוללת עם מעט מים.
  6. מפזרים סוכר מעל לקישוט.
  7. אופים בתנור במשך חצי שעה עד שהקרואסונים תפוחים ושחומים.
  8. אוכלים חם או פושר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרואסון שוקולד שילדים אוהבים של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות