רק ב-5 מצרכים: טריק של עוגיות פריכות עם שוקולד ואגוזי לוז
קרין גורן עושה את זה שוב והפעם במתכון של עוגיות פריכות עם טריק שהופך את המתכון וההכנה להכי קלים שיש - התמכרות מובטחת
קרין גורן עושה את זה שוב והפעם במתכון של עוגיות פריכות עם טריק שהופך את המתכון וההכנה להכי קלים שיש - התמכרות מובטחת
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 280.7 קק״ל 3368.6 קק״לפחמימות 29.7 גרם 356.4 גרםשומן 16.0 גרם 192.1 גרםנתרן 394.2 מ״ג 4730.1 מ״גחלבון 3.7 גרם 44.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.5 גרםשומן רווי 4.6 גרם 55.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.1 מ״ג 37.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 22.3 מ״ג 267.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 38 דק׳
-
קלוריות281
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 280.7 קק״ל 3368.6 קק״לפחמימות 29.7 גרם 356.4 גרםשומן 16.0 גרם 192.1 גרםנתרן 394.2 מ״ג 4730.1 מ״גחלבון 3.7 גרם 44.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.5 גרםשומן רווי 4.6 גרם 55.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.1 מ״ג 37.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 22.3 מ״ג 267.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 38 דק׳ | קלוריות 281 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1/2 כוס מים רותחים
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כוסות קמח תופח
-
1גדול או 270 גרם שוקולד חלב עם אגוזי לוז שלמים מילקה
אופן הכנה
- טורפים בקערה שמן, מים רותחים, סוכר ומלח.
- מוסיפים קמח תופח ומערבבים לבצק נעים כמו פלסטלינה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מקמחים נייר אפייה ומרדדים עליו את הבצק לצורת מלבן.
- מניחים עליו את טבלת השוקולד, עוטפים את הטבלה בבצק שמסביב עד לכיסוי מלא.
- הופכים את הבצק עם השוקולד (כדי שהצד היפה יהיה כלפי מעלה).
- ואופים ב-180 מעלות למשך 20 דקות להזהבה.
- מצננים מעט ופורסים לעוגיות.
אופן הכנה
- טורפים בקערה שמן, מים רותחים, סוכר ומלח.
- מוסיפים קמח תופח ומערבבים לבצק נעים כמו פלסטלינה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מקמחים נייר אפייה ומרדדים עליו את הבצק לצורת מלבן.
- מניחים עליו את טבלת השוקולד, עוטפים את הטבלה בבצק שמסביב עד לכיסוי מלא.
- הופכים את הבצק עם השוקולד (כדי שהצד היפה יהיה כלפי מעלה).
- ואופים ב-180 מעלות למשך 20 דקות להזהבה.
- מצננים מעט ופורסים לעוגיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (18)
נראה ?
תודה רבה! נשמח לדעת איך יצא אם הכנת
אפשר להכין גם מקמח מלא?
ייצא מאוד דחוס ולא מתאים, אפשר להחליף 50% מכמות הקמח
האם זה יכול להיות גם בצק לפאי שוקולד
כן, לאפות אפייה עיוורת עם משקולות ואז להוסיף את מילוי השוקולד