אי אפשר לעמוד בפיתוי: שיפודי סלמון עם שומשום
שיפודי סלמון ברוטב טריאקי עם שומשום שחור ולבן. מגישים את השיפודים עם אורז לבן ושעועית ירוקה ומקבלים מנה משגעת ומזינה שמכינים בקלי קלות!
שיפודי סלמון ברוטב טריאקי עם שומשום שחור ולבן. מגישים את השיפודים עם אורז לבן ושעועית ירוקה ומקבלים מנה משגעת ומזינה שמכינים בקלי קלות!
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 625.6 קק״ל 1251.2 קק״לפחמימות 20.7 גרם 41.5 גרםסוכר 11.9 גרם 23.7 גרםשומן 38.8 גרם 77.5 גרםנתרן 428.1 מ״ג 856.3 מ״גחלבון 49.3 גרם 98.5 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 11.2 גרםשומן רווי 5.8 גרם 11.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.4 מ״ג 28.8 מ״גברזל 3.5 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 112.3 מ״ג 224.6 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 23 דק׳
-
קלוריות626
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 625.6 קק״ל 1251.2 קק״לפחמימות 20.7 גרם 41.5 גרםסוכר 11.9 גרם 23.7 גרםשומן 38.8 גרם 77.5 גרםנתרן 428.1 מ״ג 856.3 מ״גחלבון 49.3 גרם 98.5 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 11.2 גרםשומן רווי 5.8 גרם 11.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.4 מ״ג 28.8 מ״גברזל 3.5 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 112.3 מ״ג 224.6 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 23 דק׳ | קלוריות 626 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם סלמון טריחתוך לקוביות
-
1/4 כוס רוטב טריאקי קנור
-
4 כפות שומשוםלבן
-
4 כפות שומשום שחור
אופן הכנה
- מניחים את קוביות הסלמון בקערה, שופכים עליהם את רוטב הטריאקי ומשרים למשך 10 דקות.
- לאחר ההשרייה, משפדים את הסלמון, 4 קוביות על כל שיפוד.
- טובלים את הסלמון בקערה עם תערובת של שומשום שחור ולבן, עד לציפוי מלא.
- מסדרים את שיפודי הסלמון על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך 10-12 דקות.
- מגישים עם אורז לבן ושעועית ירוקה.
אופן הכנה
- מניחים את קוביות הסלמון בקערה, שופכים עליהם את רוטב הטריאקי ומשרים למשך 10 דקות.
- לאחר ההשרייה, משפדים את הסלמון, 4 קוביות על כל שיפוד.
- טובלים את הסלמון בקערה עם תערובת של שומשום שחור ולבן, עד לציפוי מלא.
- מסדרים את שיפודי הסלמון על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך 10-12 דקות.
- מגישים עם אורז לבן ושעועית ירוקה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
היי, מתאים קצח במקום שומשום שחור?
לטעמנו פחות מתאים, אבל אפשרי
יצא מושלם!! קצת קריספי מבחוץ ורךך בפנים? התחסל תוך דקה! תודה רבה!
אזה כיף שמחים שאהבת!