המסה

לחמניות זעפרן שבדיות. צילום: אפיק גבאי
5:45

לחמניות זעפרן שבדיות

לחמניות קטנות ומתקתקות מהמטבח השבדי. הזעפרן מוסיף להן ניחוח קסום של ארצות רחוקות והכי כיף לאכול אותן עם חמאה וריבה כשהן עדיין חמימות
עוגת שוקולד וביסקוויטים
קסם של שבת

עוגת שוקולד וביסקוויטים

כמו לאכול כדור שוקולד ענק: יהודית מורחיים מכינה עוגת שוקולד וביסקוויטים מהירה וקלת הכנה, עם טריק קטן ומתוק. אהובה על ילדים ועל צעירים בנפשם
עוגת מוס וניל וקינמון עם קראמבל תפוחים

עוגת מוס וניל וקינמון עם קראמבל תפוחים

העוגה שתפיל את האורחים שלכם מהרגליים: עוגת מוס וניל וקינמון עם קראמבל תפוחים. עוגה יפהפייה וחגיגית במיוחד שמשלבת טעמים ומרקמים מיוחדים
טראפלס שוקולד וטחינה
4:59

טראפלס שוקולד וטחינה

מה יכול להיות יותר טוב משוקולד? טראפלס שוקולד וטחינה משודרגים עם שקדים קלויים ודבש. אור בן אוליאל מלמד כיצד מכינים בקלות טראפלס ללא שמנת
חטיף שוקולד חלבה ביתי

חטיף שוקולד חלבה ביתי

תגידו שלום לחטיפים התעשיתיים. זהר לוסטיגר בשן מלמדת להכין חטיף שוקולד חלבה ביתי ללא תוספות מיותרות או חומרים משמרים. שומרים במקפיא ומוציאים בכל פעם שמתחשק
עוגת מוס קינדר בואנו

עוגת מוס קינדר בואנו

מחפשים עוגה חגיגית במיוחד, טעימה אבל גם לא מורכבת להכנה? עוגת מוס קינדר בואנו זו העוגה בשבילכם. עם תחתית פריכה של וופל ומלית עשירה ושוקולדית
גלידת מוצ׳י יפנית
5:41

גלידת מוצ’י יפנית

אור בן אוליאל מלמד כיצד מכינים בבית ובקלות גלידת מוצ'י יפנית. גלידה בכל טעם אהוב, עטופה בשכבה דקיקה של בצק אורז מתוק. לא תאמינו כמה זה טעים
עוגת גבינה מלבי. צילום: נטלי לוין

עוגת גבינה בטעם מלבי

גם עוגת גבינה וגם מלבי בקינוח אחד: עוגת גבינה חגיגית, צבעונית וטעימה בטירוף שהיא מצד אחד עשירה וגבינתית ומצד שני קלילה וקרירה כמו מלבי
עוגת מוס עם קצפת של מילקי

עוגת מוס עם קצפת של מילקי

פיית העוגיות מגשימה חלום ילדות, ומכינה עוגת מוס עם קצפת של מילקי שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. תחתית וופלים הופכת את העוגה לממכרת במיוחד
טארט שוקולד עם בננות מקורמלות וקצפת ללא אפייה. צילום: נטלי לוין

טארט שוקולד עם בננות מקורמלות וקצפת ללא אפייה

קלתית ביסקוויטים פריכה, מילוי שוקולד קטיפתי, בננות מקורמלות ועננים של קצפת - נטלי לוין מכינה טארט שוקולד עם בננות מקורמלות שפשוט לא תוכלו להפסיק לאכול

מוס שוקולד קלאסי של ישראל אהרוני

מי לא אוהב מוס שוקולד? השף ישראל אהרוני מלמד כיצד להכין מוס שוקולד קלאסי, טעים ואוורירי בזריזות ומחמישה רכיבים בלבד. הכינו את הכפיות!
סלסילת שוקולד במנג`ט סיליקון. צילום: שאטרסטוק

סלסילת שוקולד במנג`ט סיליקון

סלסילת שוקולד במנג`ט סיליקון זה קינוח חמוד, מיוחד וקל להכנה, ללא גלוטן, והוא בעצם במקביל גם המנה האחרונה וגם כלי ההגשה שלה
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים