איך מכינים תפוח אדמה מדורה בתנור?
1. מפזרים מלח גס על תבנית אפיה ומניחים עליהם 4 תפוחי אדמה שטופים היטב.
2. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 90 דקות.
3. בודקים בעזרת קיסם אם תפוחי האדמה התרככו ומוציאים בזהירות מהתנור.
4. חוצים כל תפוח לחצי ומניחים בתוכו קוביית חמאה.
למתכון נוסף של תפוח אדמה מדורה בתנור, לחצו כאן >>
2. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 90 דקות.
3. בודקים בעזרת קיסם אם תפוחי האדמה התרככו ומוציאים בזהירות מהתנור.
4. חוצים כל תפוח לחצי ומניחים בתוכו קוביית חמאה.
למתכון נוסף של תפוח אדמה מדורה בתנור, לחצו כאן >>