כולנו יודעים להכין פירה, במגוון צורות, במגוון דרכים, אבל את הטיפים הבאים - שנתנו יונתן רושפלד ותמרה אהרוני במסגרת סדנת הלייב שלנו לחג הפסח, לא בטוח שהכרתם! התוצאה היא פירה טעים, נימוח, מלא בטעמים עשירים וקראסט מדהים מעליו. פירה שלחלוטין שווה לנסות, ואחרי פעם אחת- בטוח שכבר תתמכרו.
בסדנת הלייב של ‘פודי’ לכבוד חג הפסח, תמרה אהרוני ויונתן רושפלד הכינו מתכונים נפלאים לחג וגם נתנו טיפים ייחודים מתוך המטבחים שלהם, שיכולים לסייע לכם לשפר את המנות שלכם והפעם את מנת הפירה הקלאסית, מנה שהיא תוספת מצוינת בכל ארוחה ואהובה על כולם.
להרשמה לפודי וקבלת חוברת המתכונים הייחודית לפסח + הסדנה המוקלטת עם תמרה אהרוני ויונתן רושפלד לחג - לחצו כאן
תגובות (2)
בהכנת פירה נקטע באמצע ואין המשך למתכון של הפירה
היי יפה, אין מתכון ספציפי לפירה, זה רק הטיפים שיש בסרטון – תפוחי אדמה שמתאימים לבישול, קלופים, שלמים, ששמים במים קרים עם שיני שום קלופות ושמן זית.