![ביצה 1](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2022/02/01111833/shutterstock_427887598.jpg)
המתכון קורא להפריד את החלמון מהחלבון (או את הצהוב מהלבן של הביצה), והידיים שלכם כבר רועדות? אל חשש! קבלו שני טיפים, שלא לומר סודות, של שפים מקצועיים, ולעולם לא ייחרב לכם יותר המרנג. כל מה שצריך זה להכין קערה שאליה שוברים את הביצה, ולשלוף כף מסננת, ממש כמו זו שאתם משתמשים בה בטיגון. אחרי ששברתם את הביצה השלמה, פשוט החליקו את הכף מתחת לחלמון, והרימו אותה כשאתם תופסים את החלמון ומסננים אותו בעדינות משאריות החלבון. טא-דה!
זה נשמע מצוין, אבל עדיין לא נראה כמו קסם של ממש? אל דאגה - יש לנו גם קסמים בשרוול, קבלו טיפ שני: שברו את הביצה אל קערה, הכינו בקבוק פלסטי ריק ונקי, לחצו על הבקבוק כדי שייצא ממנו מעט אוויר, קרבו את הפיה אל החלמון ושחררו את האחיזה, כך שהוואקום שנוצר שואב רק את החלמון אל תוך הבקבוק ומפריד אותו בשלמותו מן החלבון. זה כזה קסם מוצלח, שכדאי שתקראו לילדים לבוא ולראות!
ועכשיו שאתם יודעים בדיוק מה עושים, קבלו מתכונים נהדרים עם ביצים מופרדות:
עוגיות מרנג ונוטלה מ-4 מצרכים בלבד!
![עוגיות מרנג ונוטלה. צילום: שרית נובק](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/05/23163402/DSC_9695-e1603979056172-1100x733.jpg)
קאפקייקס פבלובה עם קצפת ותותים ופטנט למרנג חלומי
![קאפקייקס פבלובה ותותים. צילום: שאטרסטוק](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/app/uploads/2019/04/02075847/%D7%A7%D7%90%D7%A4%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%A1-%D7%A4%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%95%D7%AA%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%9D-1.png)
עוגת הדרים מלאת רושם: עוגת שכבות של פירות הדר ומרנג
![עוגת שכבות הדרים](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2021/01/25101733/4%D7%A7%D7%98%D7%9F.jpg)
אצבעות לימון ומרנג
![אצבעות לימון ומרנג. צילום: אפיק גבאי](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/app/uploads/2019/04/15183138/272-Custom.jpg)
אף אחד לא יאמין שאתם הכנתם: קרמבו עם מרנג שווייצרי!
![קרמבו תוצרת בית על בסיס מרנג שוויצרי. צילום: אפיק גבאי](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/03/31144204/%D7%A7%D7%A8%D7%9E%D7%91%D7%953-1100x733.jpg)
תגובות (0)