יום בחיי שגב משה
יום בחיי שגב משה

איפה אוכלים בדימונה: חוויה איטלקית ב”איטליאנוס”

ב"איטליאנוס" מביאים את איטליה לדימונה עם שלל סוגי פסטה בעבודת יד שתוכלו לצוות לה כל רוטב שתבחרו. ומה מנת הפסטה האהובה בדימונה, אתם יודעים?

נחשו מה מנת הפסטה הכי פופולרית בדימונה? רביולי בטטה עם שמנת! זו המנה שאוריאן, הבעלים הגאה של “איטליאנוס” מספר שהדימונאים מטורפים עליה. כן, למרות שהם יכולים להרכיב אצלו איזו מנה שהם רוצים, עם המון סוגי פסטות ומגוון רטבים - זו המנה שהם תמיד מזמינים!

אוריאן עבד בשלל מסעדות בתל אביב לפני שפתח בדימונה את “איטליאנוס” הכשרה. כאן הוא מכין פסטות עבודת יד מידי יום, רטבים ותוספות.
פנה, ספגטי, פטוצ’יני, רדיאטורי, ניוקי ורביולי בשלל מילויים - הכל מיוצר כאן טרי טרי. תוכלו לבחור מנת פסטה בהרכבה או לסמוך על השף שיכין לכם אחת משלו, כמו למשל “פסטה בולוניה חריפה” עם עגבניות, שום, צ’ילי חריף, כוסברה ופלפל חריף.

חוץ מההתמחות הבאמת מרשימה בפסטות, יש גם פיצות, סלטים וקינוחי מוס משגעים ואפשר לשבת או לקחת. כאן המקומיים אוהבים לאכול את הפסטה שלהם, ואולי כדאי ללמוד משהו מהם, אחרי הכל, הם הוותיקים!

מתחם תחנת דלק פז, דימונה  italianos.co.il

קטגוריות

תגובות (0)