טכניקות האפייה של מיקי שמו: מוס שוקולד תוך השוואת מרקמים

טכניקות האפייה של מיקי שמו מגיעות עד אליכם! והפעם: איך מכינים מוס שוקולד תוך השוואת מרקמים לתוצאה מושלמת. צפו בסרטון וגם אתם תוכלו לאפות כמו קונדיטורים
Loading...

ניתן להכין מוס שוקולד משמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל זה הפשוט והקלאסי, אך אני אוהב לשלב גם שוקולדים, על מנת לשלב שוקולדים בתוך המוסים שלי הטכניקה היא מעט שונה שמצריכה מאיתנו השוואת מרקמים.

אנו מתחילים בכך שאנו מרתיחים חלק מכמות השמנת מתוקה, כאשר היא רותחת אנו מיד שופכים אותה על גבי השוקולד שבחרנו - חשוב להמתין כדקה לפני הערבול על מנת שהשוקולד טיפה יתרכך.
בעזרת בלנדר מוט אנו טוחנים את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה עד לקבלת תערובת אחידה, אנו מעבירים את התערובת לקערה ומכסים בניילון נצמד - כאשר הניילון נוגע בקרם עצמו על מנת שהקרם לא יתחמצן ומעבירים למקרר לחצי שעה עד 45 דקות.

את יתרת השמנת המתוקה אנו מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה ומקפלים לתוכה את תערובת השוקולד והשמנת המתוקה.

כוסיות אישיות של מוס שוקולד (צילום: שניר גואטה)
כוסיות אישיות של מוס שוקולד (צילום: שניר גואטה)

קטגוריות

תגיות

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody