רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

ירוק עולה – למה חשוב לקנות עוף עם סימון ירוק?

מה הדבר החשוב לבדוק כשאתם קונים עוף טרי? סימון ירוק! עוף עם סימון ירוק הוא עוף המכיל פחות מלח ואפשר להשתמש בו ישירות מהאריזה למחבת, בלי לשטוף את העוף

במהפכת סימון המוצרים שמוביל משרד הבריאות ניתן ללכת לאיבוד די בקלות. אז בואו, נעשה לכם סדר לגבי סימון העוף שאתם קונים בסופר: הסימון הירוק!

הסימון הירוק של משרד הבריאות הוא סימון שבא לזהות מזון מקבוצת המזונות הגולמיים, שאינם מעובדים ומכיל תכולת נתרן נמוכה מ-300 מ”ג ל-100 גרם - כלומר פחות מלח.

אולי אינכם יודעים עדיין, אבל העוף הטרי של עוף טוב הוא היחיד שקיבל את הסימון הירוק בעוף, ולמעשה הוכרז כמזון בריא ומומלץ.

בעוף כזה, אשר יש לו את הסימון הירוק, אפשר להשתמש מהאריזה ישירות למחבת. אין צורך לשטוף את העוף, גם כי העוף הזה טופל בסביבת עבודה נקייה, וגם בגלל ששטיפת עוף לא מבושל עשויה להתיז מים שמכילים חיידקים על סביבת העבודה, דבר שיפגום באוכל טרי שיוכן בה.

חוץ מזה שימו לב שטמפרטורת מים גבוהה מעט, תתחיל פעולת בישול בעוף, דבר שאנו לא רוצים שיקרה.

עוף עם פתיתים
שוקי עוף עם פתיתים – ארוחה בסיר אחד!
ארוחה בסיר אחד במינימום עבודה! עוף עם פתיתים בסיר אחד - שוקי עוף עם פתיתים וירקות, עם טעמים שמשתלבים והופכים כל ביס למושלם. ארוחה לכל המשפחה
שמרו

 

מתנה לכל המשפחה: עוף עם ירקות שורש בעטיפה!
קבלו מתכון מעולה שנאפה במעטפה יפה בתנור: שוקי עוף נימוחים ועסיסיים, מרוחים במשחת תבלינים ומוגשים עם שלל ירקות שורש - זו ארוחה מושלמת!
שמרו

 

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar