המתכון קורא להפריד את החלמון מהחלבון (או את הצהוב מהלבן של הביצה), והידיים שלכם כבר רועדות? אל חשש! קבלו שני טיפים, שלא לומר סודות, של שפים מקצועיים, ולעולם לא ייחרב לכם יותר המרנג. כל מה שצריך זה להכין קערה שאליה שוברים את הביצה, ולשלוף כף מסננת, ממש כמו זו שאתם משתמשים בה בטיגון. אחרי ששברתם את הביצה השלמה, פשוט החליקו את הכף מתחת לחלמון, והרימו אותה כשאתם תופסים את החלמון ומסננים אותו בעדינות משאריות החלבון. טא-דה!
זה נשמע מצוין, אבל עדיין לא נראה כמו קסם של ממש? אל דאגה - יש לנו גם קסמים בשרוול, קבלו טיפ שני: שברו את הביצה אל קערה, הכינו בקבוק פלסטי ריק ונקי, לחצו על הבקבוק כדי שייצא ממנו מעט אוויר, קרבו את הפיה אל החלמון ושחררו את האחיזה, כך שהוואקום שנוצר שואב רק את החלמון אל תוך הבקבוק ומפריד אותו בשלמותו מן החלבון. זה כזה קסם מוצלח, שכדאי שתקראו לילדים לבוא ולראות!
ועכשיו שאתם יודעים בדיוק מה עושים, קבלו מתכונים נהדרים עם ביצים מופרדות:
עוגיות מרנג ונוטלה מ-4 מצרכים בלבד!
קאפקייקס פבלובה עם קצפת ותותים ופטנט למרנג חלומי
עוגת הדרים מלאת רושם: עוגת שכבות של פירות הדר ומרנג
אצבעות לימון ומרנג
אף אחד לא יאמין שאתם הכנתם: קרמבו עם מרנג שווייצרי!
תגובות (0)