רבים מקשרים שיפודים ליום העצמאות - יום המנגל הלאומי. אבל האמת היא שאפשר להכין שיפודים בכל הזדמנות אחרת, ולאו דווקא בעל האש מחוץ לבית. אחד הנתחים הכי מתאימים לשיפודים הם פרגיות עוף - נתח שומני ועסיסי שלא מתייבש מהר ושומר על הרכות גם בצלייה על אש גבוהה.
אז איך חותכים סטייק פרגית לקוביות שיתאימו לשיפודים? פשוט חותכים כל נתח לארבעה חלקים, משפדים מהצד העבה על שיפוד עץ או מתכת וזה מוכן. אפשר לשדרג עם פרוסות בצל, עגבניות שרי או כל ירק אחר שאתם אוהבים. רק שימו לב להשתמש בתיבול יחסית עדין שישמור על טעמי העוף המדהימים.
צפו כעת בסרטון של הקצב דוד כרמי שמסביר היטב איך חותכים פרגיות ליצירת שיפודים! >>
תגובות (0)