טכניקות האפייה של מיקי שמו: איך מכינים קלתית זריזה לפאי משובח!

טכניקות האפייה של מיקי שמו מגיעות עד אליכם! והפעם: איך מכינים קלתית זריזה לפאי משובח ובקלי קלות, צפו בסרטון וגם אתם תוכלו לאפות כמו קונדיטורים

לפעמים אנו רוצים להכין קלתית זריזה ומהירה לפאי משובח!
והנה לכם מתכון של תחתית פאי שכל מה שצריך זה רק להמיס שוקולד ולערבב בקערה את כל החומרים, להעביר את מסת הקלתית לתבנית, להניח ניילון נצמד ולהדק לתוך התבנית את הקלתית על גבי התבנית.  הניילון הנצמד יוצא בקלות וללא כל בעיה ומעבירים למקפיא למשך חצי שעה רק לקירור המסה על מנת שנוכל להכין את המלית ולהניח מעל.

פאי תמרים, בננות ושוקולד. צילום: שניר גוואטה
פאי תמרים, בננות ושוקולד. צילום: שניר גוואטה

קטגוריות

תגיות

תגובה (1)

Avatar