בטכניקה זאת אנו לא משתמשים במטרפה של המיקסר אלא ב וו גיטרה.
ראשית אנו מתחילים בערבול הביצים, חלבונים, שמן קנולה ושני סוגי הסוכרים על מנת לפתוח את הסוכר החום ה”דביק יותר” בשביל להימנע מגושים. אנו מערבלים במהירות בינונית למשך 2 דקות רק על מנת לקבל תערובת אחידה.
לפני הכנסת החומרים היבשים יש להנמיך את מהירות המיקסר על מנת שהם יתקבלו בתערובת הכי טוב ויהיה מינימום פיזור של האבקות, בנוסף מה שחשוב הוא לערבב כמה שפחות מכיוון שיש חומרים פעילים כמו אבקת סודה לשתייה ואבקת אפייה.
רק לקראת הסוף אנו מכינים את התוספות של העוגה ופעולת הערבול תהיה רק עד שמתקבלת תערובת אחידה ושם עוצרים.
מיד מעבירים את מסת העוגה לתבנית משומנת ומעבירים לתנור שחומם.
תגובות (8)
ברצוני להוסיף סטיביה במקום הסוכרים עפ”י מידות ההמרה המקובלות. האם אוכל לקבל עוגה דומה באווריריותה וברכותה כמו בעוגה עם סוכר רגיל?
צריך לנסות, אנחנו לא ניסינו