והנה עוד יום בינלאומי מוצדק למדי!
יום הצ’יפס הבינלאומי, הוא באמת סיבה למסיבה, כי אין פעם שהמאכל הקריספי, המטוגן והטעים הזה לא בא לנו בטוב. אתם זוכרים מתי הייתה הפעם הראשונה שאכלתם בה צ’יפס? כי אנחנו כן.
ילדות קטנות, בבריכה של המושב, הולכות לקיוסק של קלאודיה שכבר אחרי כמה צעדים יכול להריח את ריח השמן הנישא באוויר, מבחינתנו זה היה הריח הכי טוב בעולם שבישר על השילוש הקדוש! חופש-בריכה-צ’יפס!
הצ’יפס היה מגיע רותח עם קטשופ כזה מתוק וזול בטעם של ספק ריבה, ואם אימא הייתה מרשה גם היינו קונות נקנקייה בלחמנייה או טוסט גבינה צהובה.
נחזור לצ’יפס, עם השנים הבנו שמה לעשות, אי אפשר כבר להתפרע על צ’יפס כל פעם שאנחנו חושקות בכך ולכן, לכבוד אותם אלו שחושקים בצ’יפס, אוהבים אותו בכל ליבם, מדמיינים את טעם השמן בפה וחושבים כבר על הפעם הבאה שזה יקרה, הכנו לכם אסופת מתכונים של לגזור ולשמור של מלא מתכוני צ’יפס - אפויים!
אז נתחיל מהבטטה חביבת הקהל, מתוקה, אהובה ו… אפויה! צ’יפס בטטה חלומי שגם הילדים ישמחו לקבל!
טוב, זה גאוני! צ’יפס מקליפות, כי אוכל לא זורקים. ואחרי שתטעמו אותו תבינו שזה הדבר האמיתי!
ואם כבר בריא, אז בריא פעמיים! צ’יפס אפוי מזוקיני של רחלי קרוט
שומרים אמונים לתפוחי האדמה? קבלו מתכון לצ’יפס בתנור, עם הסוד שהופך אותו לקריספי במיוחד!
עוד מתכון אפוי ומושלם לצ’יפס קריספי מתפוחי אדמה מתובל ברוזמרין ושום
לסיום סיומת, מתכון של עז תלם לצ’יפס בטטה דק-דק ב-5 דקות בלבד, בלי טיגונים ובלי לכלוכים!
תגובות (3)
מאד מרוצה מהכתבות מתכונים שלכם .תודה רבה אני אמשיך להפיץ את האתר למקובי.
משמח מאוד לקרוא, ברנרדו, תודה רבה!
אהבת חיי ציפס❤️❤️❤️