צ’או לכולכם! נבחרת הבלוגרים קפצה לאיטליה וחזרה עם הפתעות טעימות

קבלו את המתכונים הכי שווים מארץ המגף. עז תלם עם הגרסה שלו לניוקי א-לה רומנה, לזניה מהירה משגעת של רחלי קרוט ואפרת ליכטנשטט עם סלט חצילים עם שם מגרה. לקינוח מתכונים מתוקים של אלון שבו. אריוודרצ'י!

נבחרת הבלוגרים שבה מאיטליה עם כל המתכונים הכי שווים. רחלי קרוט החביאה במזוודה לזניה מהירה, עז תלם עבר בקושי רב במכס עם ניוקי א-לה רומנה ואפרת ליכטנשטט לא הביאה לכם טובלרון אלא קפונטה. בקיצור, עוד לקט מושלם של מתכון מנצח והפעם עם מתכונים ממש שווים דוברי איטלקית.

בקיצור… לגזור ולשמור ואריוודרצ’י!

רחלי קרוט היא אחת שלא אוהבת לסבך דברים, במתכון הזה רחלי מפשטת לכם את כל הסיבוכים. קבלו לזניה שמכינים בקלות ממש, בלי לבשל רוטב ובלי להסתבך. מסדרים את השכבות, אופים ויש לכם לזניית גבינות מושלמת. לזניה? זה רק נשמע מסובך!

רחלי קרוט מכינה את הלזניה הכי מהירה בעולם
נכון שלהכין לזניה נשמע מסובך? קבלו לזניה שמכינים בקלות ממש, בלי לבשל רוטב ובלי להסתבך. מסדרים את השכבות, אופים ויש לכם לזניית גבינות מושלמת
שמרו

 

אפרת ליכטנשטט עם הבאבא גנוש הסיציליאני. מדובר במתכון של סלט חצילים קצת אחר, עם המון טעמים מיוחדים שמשתלבים נהדר. אפשר לאכול אותו בכריך,  להפוך אותו לרוטב פסטה שמכינים בקלי קלות או אפילו לאכול אותו סתם ככה עם כפית. שלמוש!

קפונטה – סלט חצילים סיציליאני
סלט חצילים קצת אחר, עם המון טעמים מיוחדים שמשתלבים נהדר. אפשר לאכול אותו בכריך ואפשר אפילו להפוך אותו לרוטב פסטה שמכינים בקלי קלות
שמרו

 

עז תלם, האיש והכרובית, חוזר מרומא עם הגרסה המקומית לניוקי. ברומא מכינים ניוקי המבוססים על סולת. עז תלם משדרג את המנה הקלאסית הזו עם כרובית שלוקחת אותה לרמה אחרת. עולם הכרוביות חוגג בגדול!

ניוקי א-לה רומאנה עם פתיתי כרובית זהובים
כולם מכירים את ניוקי תפוחי האדמה, אבל ברומא מכינים גרסה לא פחות טעימה שמבוססת על סולת. עז תלם משדרג את המנה הקלאסית הזו עם כרובית שלוקחת אותה לרמה אחרת
שמרו

 

וכדי שיהיה לכם סיום מתוק, קבלו גם שני קינוחים מפתים של אלון שבו:

הקונדיטור שכולנו גרופיס שלו, אלון שבו,  מלמד אתכם איך להכין עוגת טירמיסו מושלמת עם בישקוטי טבולים בקפה, קרם גבינה וקקאו. והבונוס? בלי לחץ! אתם מכינים מראש, מתארגנים ומתייפים, מצננים במקרר עד שהאורחים באים

טירמיסו אלון שבו 657
מתכון של אלון שבו לעוגת טירמיסו שאפשר להכין מראש
אלון שבו מלמד אתכם איך להכין עוגת טירמיסו עם בישקוטי טבולים בקפה, קרם גבינה וקקאו. והבונוס? מכינים מראש ומצננים במקרר עד שהאורחים באים
שמרו

 

זה נראה כמו אתגר מסובך במיוחד, כזה שחוזרים איתו הביתה מחופשה בארץ המגף ושוברים את הראש איך מכינים אותו. אלון שבו מלמד איך להכין קנולי, המאפה האיטלקי המושלם והשביר, גליל פריך במילוי מסקרפונה ובננות

קנולי במילוי קציפת מסקרפונה ובננות
קינוח השעה – קנולי במילוי קציפת מסקרפונה ובננות
תמיד רציתם להכין קנולי בבית אבל לא ידעתם איך? אלון שבו מלמד איך להכין את המאפה האיטלקי המושלם, גליל פריך במילוי מסקרפונה ובננות
שמרו

 

אהבתם? אל תשכחו לחזור לספר לנו איזה מתכון הכנתם! הכי נשמח אם תצרפו גם תמונה ושידרוגים משל עצמכם. מחכים לכם…

קטגוריות

תגיות

תגובות (0)

Avatar