רוצים להרשים את האורחים שלכם? רוצים להפציץ עם מנות מסעדה? רוצים להפוך את ארוחת הערב הכביכול ” רגילה” שאנחנו רגילים לאכול יחד מידי ערב לקצת יותר חגיגית ומיוחדת?
את התשובה לכל השאלות האלה תמצאו כאן והיא טמונה במעמקי הים, והתשובה היא דגים רבותיי. כן. דגים. הפעם אנחנו לא מתכוונים לדג מרוקאי של שישי. הפעם אנחנו מתכוונים למנות דגים קצת יותר מתוחכמות. כאלו שאנחנו רגילים להזמין בתור מנה ראשונה במסעדה האהובה עלינו. כל מה שצריך זה להעז - זה הסוד! להעז להכין מנות דגים נאים בבית, לגשת לדג שלם בתנור ולאהוב אותו מכל כיוון, לכבוש דג, להכין לו רוטב חמאה מפנק. ותאמינו לנו, הכל אפשרי.
הכנו לכם אוסף מתכונים שהם כמו במסעדה, רק בבית. אתם יכולים לבקש מהדגאי לפלט לכם את הדג מראש, ולהקל על עצמכם את העבודה, ואחרי זה, לא תאמינו שלא הכנתם את המנות אלו לפני.
ויאללה - למטבח!
לפני הכל: איך מתעסקים עם דגים נאים בבית? מה ההבדל בין קרפצ’יו לסביצ’ה ואיך עושים את זה הכי קל שיש?
אז איך מכנים ברוסקטה מפנקת עם דג נא? המנה הכי מרעננת שתפתח כל ארוחה הכי טוב שיש!
בקטע של מנה ראשונה קראנצ’ית? רוצים לייצר אווירה של בר? או סתם להכין מנת רחוב כיפית לנשנוש? פיש אנד צ’יפס זה הדיבור!
מתכננים ארוחת ערב תאילנדית? יש לנו בשבילכם את המנה המנצחת. לא כבדה מידי, מפנקת ועם טעמים שיזכירו את חו”ל!
אם דווקא בארוחת גורמה צרפתית חשקה נפשכם - זו המנה עבורכם:
אז תגידו לנו? מי צריך מסעדות שיש לנו כל כך הרבה אפשרויות למנות משגעות שמכינים בבית?
תגובות (0)