שישה מתכונים למאפים שווים של אחרי פסח

הפסח עבר וסוף סוף אפשר לחזור לאכול מאפים שווים באמת. אספנו שישה מתכונים למאפים שאנחנו אוהבים במיוחד, ואחד מהם גם יעזור לכם לנצל את שאריות פסח

לחם שום שטוח על מחבת

מאפה שהוא הכלאה בין לחם ופיתה. בצק רך ומלא בניחוח של שום עם עירית שמוסיפה קיק כייפי גם מבחינת המרקם וגם מבחינת הטעם המעט פיקנטי. והכי כיף? מכינים אותו ממש בקלות!

לחם שטוח. צילום: רחלי קרוט
לחם שטוח. צילום: רחלי קרוט

עוגת תפוזים וגינג’ר

עוגת תפוזים וג’ינג’ר עם ריח משגע, מרקם ממכר וטעם מיוחד שחובבי הג’ינג’ר יתעלפו ממנו. היא קלה מאוד להכנה, רכה בטירוף ולאחר האפייה יוצקים עליה סירופ תפוזים וג’ינג’ר שהופך אותה לעוד יותר עסיסית.

עוגת תפוזים וג'ינג'ר. צילום: נטלי לוין
עוגת תפוזים וג’ינג’ר. צילום: נטלי לוין

מאפה תפוחי אדמה מהיר וטעים בטירוף

מאפה כזה עוד לא אכלתם: בצק עלים סופר פריך עם פרוסות דקות וזהובות של תפוחי אדמה, גבינה עשירה ותימין, שמכינים ממש בקלות. ההתמכרות הבאה שלכם!

גראטן תפוחי אדמה. צילום: אפיק גבאי
גראטן תפוחי אדמה. צילום: אפיק גבאי

מאפינס פרג ושוקולד לבן

מאפינס פרג ושוקולד לבן רכים בטירוף, קלים ממש להכנה וטעימים כל כך. מסוג המתוקים שכיף לתקתק בכמה דקות עבודה וליהנות ממאפה רך וריחני ליד הקפה.

מאפינס פרג ושוקולד לבן. צילום: נטלי לוין
מאפינס פרג ושוקולד לבן. צילום: נטלי לוין

עוגת פקאן ושוקולד ללא גלוטן

עוגת שוקולד ופקאן ללא גלוטן רכה, עשירה במיוחד וטעימה בטירוף. היא מורכבת מבסיס בראוניז פקאן, שכבת קרם שוקולד, זיגוג שוקולד מריר ומעל הכל פקאנים מסוכרים שמוסיפים קראנצ’יות כיפית בין ביס לביס.

עוגת פקאן ושוקולד ללא גלוטן. צילום: נטלי לוין
עוגת פקאן ושוקולד ללא גלוטן. צילום: נטלי לוין

פשטידת מצה בקלי קלות עם בטטה ותרד

נשארו לכם עוד קצת מצות מפסח ולא יודעים מה להכין איתן? רחלי קרוט מכינה פשטידת מצות עם פרוסות בטטה ותרד שמכינים בקלי קלות, בלי הכנות ובישולים. מסדרים בתבנית, אופים ויש לכם ארוחה לפסח שתרצו לאכול כל השנה

פשטידת מצות עם בטטה ותרד. צילום: רחלי קרוט
פשטידת מצות עם בטטה ותרד. צילום: רחלי קרוט

כל המתכונים בשיתוף פאם.

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar