מי שלא אוהב את שנת הצהריים המתוקה של יום שישי שיקום. בעצם אל תקומו, אנשים משונים, פשוט לכו תתביישו לכם בפינה! אז אחרי שיישרנו קו והגענו למסקנה שנ”צ בשישי זה כמו להבדיל בין חול לקודש, בואו נחשוב מה אוכלים אחרי ואיזו ארוחת שבת מפנקת ניתן להכין בקלות ובמהירות מבלי שאף אחד יפתח לכם עין על שעות השינה שלכם.
קבלו ארבע מנות שיעשו לכם את החיים קלים וטעימים!
סלט הכרובית של אופירה מור הוא אחד המחופשים ואהובים על הגולשים של פודי. מצד אחד הוא קליל, מצד שני יש לו טעם ממכר שיגרום לכולם לבקש מכם מתכון:
מלי מאירוב היתה לוקחת חצילים וטחינה לאי בודד ואנחנו היינו לוקחים את מלי איתנו לאי בודד כי היא סופר מצחיקה, מבשלת מעולה ובכללי היא אשת חיל! קבלו את החציל בטחינה של מלי:
מחפשים מנה שתגנוב את ההצגה ותגניב את כל המשפחה? עידית כץ נרקיס מכינה את העוף המושלם שסוחט מחמאות מכולם. לא פשוט לבשל פשוט, אבל כמה טעים…
ומה לקינוח? עוגת שוקולד מקסימה של רחלי קרוט, אתם יכולים לתת לילדים לקשט וגם ללקק את הקערה כי אין בעוגה ביצים! מה שאתם שומעים!
תגובה (1)
שמח להירשם, מצפה למתכונים מפתיעים ומוצלחים.