לא תתאכזבו: ניוקי עם עוף צלוי ברוטב ים תיכוני
כשמחפשים ארוחה מהירה ולא מסובכת, בשיטת הכל בתבנית אחת - זה הפתרון. ניוקי עם עוף צלויים יחד בתנור ברוטב ים תיכוני משגע שכולם מבקשים ממנו תוספת
כשמחפשים ארוחה מהירה ולא מסובכת, בשיטת הכל בתבנית אחת - זה הפתרון. ניוקי עם עוף צלויים יחד בתנור ברוטב ים תיכוני משגע שכולם מבקשים ממנו תוספת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 168.3 קק״ל 1682.6 קק״לפחמימות 37.9 גרם 379.2 גרםסוכר 16.3 גרם 163.1 גרםשומן 0.4 גרם 3.5 גרםנתרן 92.9 מ״ג 929.0 מ״גחלבון 3.6 גרם 36.0 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 30.6 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 24.0 מ״ג 239.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 198.5 מ״ג 1985.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות168
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 168.3 קק״ל 1682.6 קק״לפחמימות 37.9 גרם 379.2 גרםסוכר 16.3 גרם 163.1 גרםשומן 0.4 גרם 3.5 גרםנתרן 92.9 מ״ג 929.0 מ״גחלבון 3.6 גרם 36.0 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 30.6 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 24.0 מ״ג 239.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 198.5 מ״ג 1985.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 168 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
10 שוקיים בינוניים
-
1 חבילה ניוקי מוכן
-
1 בצל סגול גדולפרוס לחצאי טבעות
-
5 שיני שוםחתוכות גס
-
300 גרם שעועית ירוקה טרייהאו מופשרת
-
500 גרם עגבניות שרי צבעוניותשלמות
-
1 צנצנת רוטב לבישול שום ודבש קנור
-
טיפה שמן זית
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
טיפה טימין טרי
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותה קלות.
- שמים בקערת ערבוב גדולה את העוף, הבצל, השום, השעועית והעגבניות.
- מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב במשך כמה דקות עד שכל תכולת הקערה מכוסה ברוטב.
- מעבירים את העוף והירקות לתבנית ומשטחים.
- צולים בתנור במשך כ-25 דקות.
- מבשלים את הניוקי במים רותחים במשך כ-5 דקות עד שהם צפים. מסננים.
- מוציאים את התבנית מהתנור, מוסיפים את הניוקי ומערבבים.
- מחזירים את התבנית לתנור ואופים במשך 15 דקות נוספות, עד שהעוף מוכן והירקות רכים.
- מוציאים מהתנור ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותה קלות.
- שמים בקערת ערבוב גדולה את העוף, הבצל, השום, השעועית והעגבניות.
- מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב במשך כמה דקות עד שכל תכולת הקערה מכוסה ברוטב.
- מעבירים את העוף והירקות לתבנית ומשטחים.
- צולים בתנור במשך כ-25 דקות.
- מבשלים את הניוקי במים רותחים במשך כ-5 דקות עד שהם צפים. מסננים.
- מוציאים את התבנית מהתנור, מוסיפים את הניוקי ומערבבים.
- מחזירים את התבנית לתנור ואופים במשך 15 דקות נוספות, עד שהעוף מוכן והירקות רכים.
- מוציאים מהתנור ומגישים מיד.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
היי במה ניתן להחליף את הרוטב הקנוי?
הי מירי. אפשר להחליף ברוטב שאת אוהבת בסגנון הרוטב הים תיכוני.
באיזה חלקים אפשר להחליף את השוקיים ושלא ייצא יבש?
הי מיכל. אפשר להכין את המתכון עם כנפיים, או עם חזה עוף ולהתאים את זמני האפייה בכמה דקות.