לא תתאכזבו: ניוקי עם עוף צלוי ברוטב ים תיכוני

כשמחפשים ארוחה מהירה ולא מסובכת, בשיטת הכל בתבנית אחת - זה הפתרון. ניוקי עם עוף צלויים יחד בתנור ברוטב ים תיכוני משגע שכולם מבקשים ממנו תוספת
כשמחפשים ארוחה מהירה ולא מסובכת, בשיטת הכל בתבנית אחת - זה הפתרון. ניוקי עם עוף צלויים יחד בתנור ברוטב ים תיכוני משגע שכולם מבקשים ממנו תוספת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    168
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.3 קק״ל 1682.6 קק״ל
    פחמימות 37.9 גרם 379.2 גרם
    סוכר 16.3 גרם 163.1 גרם
    שומן 0.4 גרם 3.5 גרם
    נתרן 92.9 מ״ג 929.0 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 30.6 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.0 מ״ג 239.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 198.5 מ״ג 1985.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    168
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.3 קק״ל 1682.6 קק״ל
    פחמימות 37.9 גרם 379.2 גרם
    סוכר 16.3 גרם 163.1 גרם
    שומן 0.4 גרם 3.5 גרם
    נתרן 92.9 מ״ג 929.0 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 30.6 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.0 מ״ג 239.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 198.5 מ״ג 1985.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
מערכת Foody
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


 אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותה קלות.
  3. שמים בקערת ערבוב גדולה את העוף, הבצל, השום, השעועית והעגבניות.
  4. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב במשך כמה דקות עד שכל תכולת הקערה מכוסה ברוטב.
  5. מעבירים את העוף והירקות לתבנית ומשטחים.
  6. צולים בתנור במשך כ-25 דקות.

    ניוקי עם עוף2
    מפזרים את הניוקי המבושל בתבנית

  7. מבשלים את הניוקי במים רותחים במשך כ-5 דקות עד שהם צפים. מסננים.
  8. מוציאים את התבנית מהתנור, מוסיפים את הניוקי ומערבבים.
  9. מחזירים את התבנית לתנור ואופים במשך 15 דקות נוספות, עד שהעוף מוכן והירקות רכים.
  10. מוציאים מהתנור ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא תתאכזבו: ניוקי עם עוף צלוי ברוטב ים תיכוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    מירי אדרי

    היי במה ניתן להחליף את הרוטב הקנוי?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי מירי. אפשר להחליף ברוטב שאת אוהבת בסגנון הרוטב הים תיכוני.

    Avatar
    Michal Cohen

    באיזה חלקים אפשר להחליף את השוקיים ושלא ייצא יבש?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי מיכל. אפשר להכין את המתכון עם כנפיים, או עם חזה עוף ולהתאים את זמני האפייה בכמה דקות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות