-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 275.0 קק״ל 4399.7 קק״לפחמימות 49.3 גרם 789.6 גרםשומן 4.2 גרם 67.6 גרםנתרן 129.1 מ״ג 2065.6 מ״גחלבון 3.6 גרם 57.4 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 20.2 גרםשומן רווי 2.2 גרם 35.0 גרםכולסטרול 27.2 מ״ג 435.2 מ״גסידן 22.5 מ״ג 359.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 72.6 מ״ג 1160.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-45 דק׳
-
קלוריות275
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 275.0 קק״ל 4399.7 קק״לפחמימות 49.3 גרם 789.6 גרםשומן 4.2 גרם 67.6 גרםנתרן 129.1 מ״ג 2065.6 מ״גחלבון 3.6 גרם 57.4 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 20.2 גרםשומן רווי 2.2 גרם 35.0 גרםכולסטרול 27.2 מ״ג 435.2 מ״גסידן 22.5 מ״ג 359.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 72.6 מ״ג 1160.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-45 דק׳ | קלוריות 275 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים את כל המרכיבים לתוך מיקסר עם וו לישה על מהירות נמוכה למשך 10 דקות.
- מתפיחים למשך שעה או עד הכפלת נפח.
- מחלקים ל-16 כדורים במשקל של 50 גרם (גדול מעט מכדור פינג פונג) ומניחים על גבי תבנית מכוסה בנייר אפייה.
- מתפיחים למשך 40 דקות נוספות.
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות ואופים במשך 18 דקות או עד הזהבה.
- ממלאים את הסופגניות: ניתן למלא בריבת תות באמצעות שק זילוף וצנתר מילוי ארוך וחד, או לחתוך באמצע ולמרוח בממרח שוקולד או בריבת חלב או להשאיר את הסופגניות ריקות - טעים בטירוף גם כך.
- מגישים את הסופגניות: מפזרים מעל אבקת סוכר ואוכלים מיד כשהן טריות, חמימות ורכות.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים את כל המרכיבים לתוך מיקסר עם וו לישה על מהירות נמוכה למשך 10 דקות.
- מתפיחים למשך שעה או עד הכפלת נפח.
- מחלקים ל-16 כדורים במשקל של 50 גרם (גדול מעט מכדור פינג פונג) ומניחים על גבי תבנית מכוסה בנייר אפייה.
- מתפיחים למשך 40 דקות נוספות.
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות ואופים במשך 18 דקות או עד הזהבה.
- ממלאים את הסופגניות: ניתן למלא בריבת תות באמצעות שק זילוף וצנתר מילוי ארוך וחד, או לחתוך באמצע ולמרוח בממרח שוקולד או בריבת חלב או להשאיר את הסופגניות ריקות - טעים בטירוף גם כך.
- מגישים את הסופגניות: מפזרים מעל אבקת סוכר ואוכלים מיד כשהן טריות, חמימות ורכות.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
מה אפשר במקום אבקת חלב?
אפשר לוותר על אבקת החלב.
האם להוסיף את השמרים כמו שהם לתערובת, או להעביר אותם תהליך התססה?
מוסיפים את השמרים כמו שהם.