סנו רקע

עוגיות שוקולד מושלגות רכות ונימוחות בפה

גם יפהפיות וגם טעימות - שרית נובק מגישה לכם עוגיות שוקולד מושלגות ורכות בציפוי אבקת סוכר. הכינו כמות כפולה, כי הן הולכות להיגמר ממש מהר!
גם יפהפיות וגם טעימות - שרית נובק מגישה לכם עוגיות שוקולד מושלגות ורכות בציפוי אבקת סוכר. הכינו כמות כפולה, כי הן הולכות להיגמר ממש מהר!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
150 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.8 קק״ל 3863.7 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 458.3 גרם
    שומן 3.7 גרם 112.0 גרם
    נתרן 24.4 מ״ג 732.3 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 64.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 45.5 גרם
    כולסטרול 29.7 מ״ג 890.7 מ״ג
    סידן 14.2 מ״ג 425.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 63.3 מ״ג 1900.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.8 קק״ל 3863.7 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 458.3 גרם
    שומן 3.7 גרם 112.0 גרם
    נתרן 24.4 מ״ג 732.3 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 64.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 45.5 גרם
    כולסטרול 29.7 מ״ג 890.7 מ״ג
    סידן 14.2 מ״ג 425.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 63.3 מ״ג 1900.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
שרית נובק
X

150 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכניסים לתוך קערה את השוקולד וממיסים במיקרו. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את הביצים (אחת אחת תוך כדי טריפה) ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  3. מערבבים ביחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח, מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לאיחוד.
  4. מכניסים למקרר למשך 30 דקות להתקשות.
  5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  6. שופכים את אבקת הסוכר לתוך סנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר  L.
  7. מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ-3-4 ס”מ.
  8. מכניסים בכל פעם 10 כדורים לשקית עם אבקת הסוכר, סוגרים את השקית ומנערים קלות עד שהכדורים מצופים היטב באבקת סוכר מכל הכיוונים.
  9. מניחים את הכדורים במרווחים על גבי תבנית מרופדת בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
  10. אופים במשך כ-10-12 דקות. יש להיזהר לא לייבש את העוגיות, הן צריכות להיות רכות במרכז.
  11. מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים בכלי אטום.
עוגיות שוקולד מושלגות 2
עוגיות שוקולד מושלגות. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שוקולד מושלגות רכות ונימוחות בפה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    yael

    העוגיות יצאו ממש טובות, יצא בערך 40 עוגיות, והשתמשתי רק ב100 גרם של אבקת סוכר

    Avatar
    עדי אביה

    הכנו בכמות ממש גדולה אבל העוגיות נדבקו.

תגובות (42)

Avatar

    Avatar
    tzvi coehn

    אחרי ששמתי את זה במקפיא זה יצא לי דביק ולא רך

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורלי, מומלץ לשמור בכלי אטום ולא במקפיא

    Avatar
    לאה יפרח

    אם שכחתי להשים במתכון ביצים מה אפשר לעשות

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לאה, תטעמי איך יצא ואם לא טעים לך, הכיני חדש 🙂

    Avatar
    רוח

    יצא לי 75 עוגיות (עשית את כמות של 40 עוגיות)

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, הכמות משתנה בהתאם לגודל העוגיה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות