דג בסגנון סיני ברוטב חמוץ מתוק: צ’יינה טאון זה כאן!

מנה זוגית מדג אחד שלם בשילוב טעמים אסייתיים. דג בסגנון סיני ברוטב חמוץ מתוק, מטוגן-מבושל עם בצל ירוק, ג'ינג'ר ושום, שמביא געגוע לטיול רחוק
מנה זוגית מדג אחד שלם בשילוב טעמים אסייתיים. דג בסגנון סיני ברוטב חמוץ מתוק, מטוגן-מבושל עם בצל ירוק, ג'ינג'ר ושום, שמביא געגוע לטיול רחוק
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    2355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2355.3 קק״ל 4710.6 קק״ל
    פחמימות 60.6 גרם 121.2 גרם
    שומן 218.1 גרם 436.3 גרם
    נתרן 1068.4 מ״ג 2136.8 מ״ג
    חלבון 50.5 גרם 101.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 17.8 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סידן 45.2 מ״ג 90.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 265.1 מ״ג 530.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    2355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2355.3 קק״ל 4710.6 קק״ל
    פחמימות 60.6 גרם 121.2 גרם
    שומן 218.1 גרם 436.3 גרם
    נתרן 1068.4 מ״ג 2136.8 מ״ג
    חלבון 50.5 גרם 101.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 17.8 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סידן 45.2 מ״ג 90.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 265.1 מ״ג 530.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מייבשים את הדג בעזרת נייר סופג.
  2. מצפים אותו משני הצדדים בקורנפלור, ומנערים את העודפים.
  3. יוצרים חתכים בזווית 45 מעלות בכמה מקומות משני צידי הדג.

    דג בסגנון סיני 3
    יוצרים חתכים על הדג ומטגנים אותו

  4. מחממים במחבת עם ציפוי נונסטיק שמן לטיגון חצי עמוק.
  5. מטגנים את הדג במשך במשך כ-2 דקות מכל צד עד להזהבה יפה.
  6. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
  7. מזיזים את הדג המטוגן לצד המחבת, מוסיפים לצד הפנוי את הבצל הירוק, הג’ינג’ר והשום הפרוס, מערבבים ומטגנים כדקה להזהבה.

    דג בסגנון סיני 4
    מכינים את הרוטב בקערה

  8. יוצקים למחבת את הרוטב, מכסים אותה ומביאים לרתיחה.
  9. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הדג במשך 5 דקות מכל צד, עד שהרוטב מסמיך. הופכים בעדינות כדי שהדג לא יתפרק ויישאר שלם.
  10. מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים לצד אורז.

    דג בסגנון סיני 1
    דג בסגנון סיני למנה זוגית יפהפייה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג בסגנון סיני ברוטב חמוץ מתוק: צ’יינה טאון זה כאן!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות