אנצ’ילדה בסיר אחד: קרעי טורטיות עם כל הטעמים המקסיקניים האהובים
אוהבים טורטיות אפויות במילוי? נסו להקליל ולבשל אותן בבלאגן מאורגן! אנצ'ילדה בסיר אחד, עם קרעי טורטיות, שעועית, גמבה, תירס וסלסת עגבניות
אוהבים טורטיות אפויות במילוי? נסו להקליל ולבשל אותן בבלאגן מאורגן! אנצ'ילדה בסיר אחד, עם קרעי טורטיות, שעועית, גמבה, תירס וסלסת עגבניות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 336.0 קק״ל 1344.1 קק״לפחמימות 22.9 גרם 91.4 גרםשומן 18.8 גרם 75.3 גרםנתרן 1053.2 מ״ג 4212.8 מ״גחלבון 17.6 גרם 70.3 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 21.6 גרםשומן רווי 8.6 גרם 34.5 גרםכולסטרול 38.2 מ״ג 152.7 מ״גסידן 417.6 מ״ג 1670.3 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 598.3 מ״ג 2393.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.7 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות336
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 336.0 קק״ל 1344.1 קק״לפחמימות 22.9 גרם 91.4 גרםשומן 18.8 גרם 75.3 גרםנתרן 1053.2 מ״ג 4212.8 מ״גחלבון 17.6 גרם 70.3 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 21.6 גרםשומן רווי 8.6 גרם 34.5 גרםכולסטרול 38.2 מ״ג 152.7 מ״גסידן 417.6 מ״ג 1670.3 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 598.3 מ״ג 2393.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 336 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 בצל סגול בינוניקצוץ
-
4 שיני שוםכתושות
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
1 בטטה בינוניתקלופה וחתוכה לקוביות קטנות
-
1 קופסה שעועית שחורה
-
1/2 כוס גרגירי תירס
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית פפריקה מעושנת
-
1 1/2 כוסות עגבניות מרוסקות
-
5 טורטיות בינוניות בינוניותמזרח מערבחתוכות גס לחתיכות בינוניות
-
50 גרם גבינת מוצרלה
-
50 גרם גבינת קשקבל
-
50 גרם גבינת צ’דר לבן
-
50 גרם גבינת פרמזן
הגשה
-
חופן כוסברהקצוצה
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניחריף, חתוך לטבעות דקות
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
- מוסיפים את הגמבה והבטטה, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 3-4 דקות.
- מוסיפים את השעועית והתירס, מתבלים ומערבבים.
- מכסים את המחבת ומבשלים במשך כ-7 דקות עד שהירקות מתחילים להתרכך.
- עכשיו מוסיפים גם את הרוטב ומערבבים.
- מפזרים מעל את הטורטיות ומערבבים בעדינות.
- מעל הכל מפזרים גם את הגבינות.
- מכסים את המחבת וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך כ-4 דקות עד שהגבינה נמסה.
- מכבים את האש ומשאירים את המחבת מכוסה לעוד כמה דקות.
- מפזרים כוסברה ופלפל חריף ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
- מוסיפים את הגמבה והבטטה, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 3-4 דקות.
- מוסיפים את השעועית והתירס, מתבלים ומערבבים.
- מכסים את המחבת ומבשלים במשך כ-7 דקות עד שהירקות מתחילים להתרכך.
- עכשיו מוסיפים גם את הרוטב ומערבבים.
- מפזרים מעל את הטורטיות ומערבבים בעדינות.
- מעל הכל מפזרים גם את הגבינות.
- מכסים את המחבת וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך כ-4 דקות עד שהגבינה נמסה.
- מכבים את האש ומשאירים את המחבת מכוסה לעוד כמה דקות.
- מפזרים כוסברה ופלפל חריף ומגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן