פסטה ארטישוק, תרד ופטריות בסיר אחד
מנה טרנדית ונפלאה של פסטה עם ארטישוק, תרד ופטריות. והכל מתבשל לו יחדיו בסיר אחד גדול, עם גבינת מסקרפונה שמעניקה מרקם קרמי וטעם אלוהי!
מנה טרנדית ונפלאה של פסטה עם ארטישוק, תרד ופטריות. והכל מתבשל לו יחדיו בסיר אחד גדול, עם גבינת מסקרפונה שמעניקה מרקם קרמי וטעם אלוהי!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 443.6 קק״ל 1774.2 קק״לפחמימות 33.7 גרם 134.9 גרםשומן 26.5 גרם 106.1 גרםנתרן 1075.2 מ״ג 4300.7 מ״גחלבון 16.5 גרם 66.0 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.6 גרםשומן רווי 14.5 גרם 57.9 גרםכולסטרול 52.8 מ״ג 211.0 מ״גסידן 282.5 מ״ג 1130.2 מ״גברזל 2.4 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 190.1 מ״ג 760.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 8 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות444
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 443.6 קק״ל 1774.2 קק״לפחמימות 33.7 גרם 134.9 גרםשומן 26.5 גרם 106.1 גרםנתרן 1075.2 מ״ג 4300.7 מ״גחלבון 16.5 גרם 66.0 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.6 גרםשומן רווי 14.5 גרם 57.9 גרםכולסטרול 52.8 מ״ג 211.0 מ״גסידן 282.5 מ״ג 1130.2 מ״גברזל 2.4 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 190.1 מ״ג 760.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 8 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 444 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
3 כפות שמן זית
-
350 גרם פסטה ספגטיאו כל סוג אחר של פסטה שאוהבים
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 קליפת לימון גדול
-
1 צנצנת ארטישוק בשימורים
-
1 חבילה פטריות שמפיניוןקטנות שלמות או גדולות פרוסות
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
125 גרם גבינת מסקרפונה
-
150 גרם עלי תרד
-
1 כוס גבינת פרמזןמגורדת
אופן הכנה
- מחממים על כיריים סיר ובתוכו מסדרים את הפסטה, השום, גרדת הלימון, לבבות הארטישוק חתוכות גס והפטריות.
- מפזרים את המלח והפלפל שחור ומוסיפים את גבינת המסקרפונה.
- מוסיפים 4.5 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ-8-10 דקות, עד שהפסטה מגיעה לרמת אל דנטה (מערבבים מידי פעם כדי שהפסטה לא תידבק לסיר).
- כשתי דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את התרד ומערבבים.
- מפזרים חצי מכמות הפרמזן, מערבבים ומכבים את האש.
- מפזרים מעל את יתרת הפרמזן ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים על כיריים סיר ובתוכו מסדרים את הפסטה, השום, גרדת הלימון, לבבות הארטישוק חתוכות גס והפטריות.
- מפזרים את המלח והפלפל שחור ומוסיפים את גבינת המסקרפונה.
- מוסיפים 4.5 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ-8-10 דקות, עד שהפסטה מגיעה לרמת אל דנטה (מערבבים מידי פעם כדי שהפסטה לא תידבק לסיר).
- כשתי דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את התרד ומערבבים.
- מפזרים חצי מכמות הפרמזן, מערבבים ומכבים את האש.
- מפזרים מעל את יתרת הפרמזן ומגישים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן