-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 781.4 קק״ל 2344.1 קק״לפחמימות 85.8 גרם 257.3 גרםשומן 34.0 גרם 101.9 גרםנתרן 1109.0 מ״ג 3327.1 מ״גחלבון 28.8 גרם 86.5 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 5.3 גרםשומן רווי 7.2 גרם 21.5 גרםכולסטרול 85.0 מ״ג 255.0 מ״גסידן 54.9 מ״ג 164.8 מ״גברזל 2.3 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 460.3 מ״ג 1381.0 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות781
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 781.4 קק״ל 2344.1 קק״לפחמימות 85.8 גרם 257.3 גרםשומן 34.0 גרם 101.9 גרםנתרן 1109.0 מ״ג 3327.1 מ״גחלבון 28.8 גרם 86.5 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 5.3 גרםשומן רווי 7.2 גרם 21.5 גרםכולסטרול 85.0 מ״ג 255.0 מ״גסידן 54.9 מ״ג 164.8 מ״גברזל 2.3 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 460.3 מ״ג 1381.0 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 5.0 מ״גסגור
אין על השילוב של עוף בתנור עם תפוחי אדמה! אז קבלו מתכון לצליית שני המרכיבים הללו בסיר מיוחד שמשאיר את העוף עסיסי ועשוי לשלמות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 781 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרינדה
-
3 שיני שום
-
1 כף קליפת לימון
-
1 כף קליפת תפוז
-
2 כפות סילאן
-
1 כוס מיץ תפוזים
-
1 כף טימין טרי
-
1/2 כוס פטרוזיליהקצוצה
-
5 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
עוף
-
1 עוף שלם בינוני
-
5 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 לימון בינוניחצוי
-
2 גבעולי טימין טרי
אופן הכנה
- מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה.
- מניחים את העוף במרינדה ומשרים לפחות שעה ועד לילה במקרר.
- מפעילים את סיר הסמארט ליד של נינג’ה בתוכנית טיגון+אידוי.
- מפזרים את תפוחי האדמה בתחתית הסיר, מוציאים את העוף מהמשרה (שומרים את הנוזלים) ומניחים מעל.
- שופכים מעל הכל את מה שנשאר מהמרינדה.
- מכניסים לבטן העוף לימון וענפי טימין.
- צולים את העוף ואת תפוחי האדמה, תחילה בתוכנית גריל/צריבה כשהסיר פתוח ל-10 דקות.
- סוגרים את מכסה הסיר ומפעילים לתוכנית אידוי ל-35 דקות.
- פותחים את הסיר ובודקים האם העוף רך ומוכן.
- במידה ורואים לנכון, ניתן להאריך מעט את זמן הבישול באידוי.
- מוציאים את הלימון מתוך העוף ומגישים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה.
- מניחים את העוף במרינדה ומשרים לפחות שעה ועד לילה במקרר.
- מפעילים את סיר הסמארט ליד של נינג’ה בתוכנית טיגון+אידוי.
- מפזרים את תפוחי האדמה בתחתית הסיר, מוציאים את העוף מהמשרה (שומרים את הנוזלים) ומניחים מעל.
- שופכים מעל הכל את מה שנשאר מהמרינדה.
- מכניסים לבטן העוף לימון וענפי טימין.
- צולים את העוף ואת תפוחי האדמה, תחילה בתוכנית גריל/צריבה כשהסיר פתוח ל-10 דקות.
- סוגרים את מכסה הסיר ומפעילים לתוכנית אידוי ל-35 דקות.
- פותחים את הסיר ובודקים האם העוף רך ומוכן.
- במידה ורואים לנכון, ניתן להאריך מעט את זמן הבישול באידוי.
- מוציאים את הלימון מתוך העוף ומגישים. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
מתכון מצוין, יש לי את הנינג’ה פודי באיזה תוכנה כדאי להכין?
היי דיאנה, בתוכנית שמצוינת במתכון.
נראה מושלם. באיזה דגם של סיר נינג׳ה השתמשת?
סמארט ליד OL553
הכוונה באידוי זה הטיגון פלוס אידוי ?
כן, כפי שמצוין במתכון