-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 517.9 קק״ל 1035.9 קק״לפחמימות 96.5 גרם 193.0 גרםשומן 13.4 גרם 26.8 גרםנתרן 105.7 מ״ג 211.5 מ״גחלבון 7.1 גרם 14.1 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.4 גרםשומן רווי 0.8 גרם 1.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.3 מ״ג 22.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 77.5 מ״ג 154.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות518
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 517.9 קק״ל 1035.9 קק״לפחמימות 96.5 גרם 193.0 גרםשומן 13.4 גרם 26.8 גרםנתרן 105.7 מ״ג 211.5 מ״גחלבון 7.1 גרם 14.1 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.4 גרםשומן רווי 0.8 גרם 1.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.3 מ״ג 22.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 77.5 מ״ג 154.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
אטריות אסיאתיות עם פטנט מטורף, שהפך לויראלי ברחבי העולם, בו שופכים שמן מעל האטריות ויוצרים טעם עמוק, ייחודי ובלתי נשכח. אל תשכחו לשתף אחרי שתנסו את המנה הממכרת הזו.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 518 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
לאטריות
-
1/2 חבילה אטריות אורז בעובי 5 מ”ממזרח מערב
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
2 כפות שמן קנולה
-
1/2 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות בסיר מים רותחים, על פי ההוראות בגב האריזה וכשהם מוכנות, מסננים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
- מניחים מעל את השום הכתוש, הצ’ילי ושופכים את הסויה.
- בקלחת קטנה, מחממים שמן וגם אותו, שופכים מעל האטריות.
- מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה, מערבבים ומגישים חם.
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות בסיר מים רותחים, על פי ההוראות בגב האריזה וכשהם מוכנות, מסננים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
- מניחים מעל את השום הכתוש, הצ’ילי ושופכים את הסויה.
- בקלחת קטנה, מחממים שמן וגם אותו, שופכים מעל האטריות.
- מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה, מערבבים ומגישים חם.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן