-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 490.3 קק״ל 1961.1 קק״לפחמימות 45.7 גרם 182.6 גרםשומן 31.3 גרם 125.0 גרםנתרן 792.6 מ״ג 3170.4 מ״גחלבון 8.2 גרם 32.8 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.2 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 18.9 מ״ג 75.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 51.5 מ״ג 206.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות490
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 490.3 קק״ל 1961.1 קק״לפחמימות 45.7 גרם 182.6 גרםשומן 31.3 גרם 125.0 גרםנתרן 792.6 מ״ג 3170.4 מ״גחלבון 8.2 גרם 32.8 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.2 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 18.9 מ״ג 75.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 51.5 מ״ג 206.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
לפעמים הדברים הפשוטים הם הכי טעימים! קבלו מתכון נהדר ומהיר של פסטה אליו אוליו – פסטה דקיקה שמקפיצים עם שום ריחני, פטרוזיליה ובזיליקום קצוצים וצ’ילי גרוס. אל תוותרו גם על הטאץ’ הסופי של גבינת פרמז’ן מגוררת, היא תקפיץ את המנה לגבהים אחרים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 490 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה אליו אוליו
-
500 גרם פסטה ספגטימהסוג הדק ביותר
-
5 שיני שוםפרוסות
-
1/2 כוס פטרוזיליהקצוצה
-
1/2 כוס בזיליקוםקצוץ
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כוס שמן זית
הגשה
-
מגורדת
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד רבע כוס ממי הבישול.
- מטגנים במחבת את פרוסות השום בשמן זית חזק יד מרדכי במשך 2 דקות להזהבה קלה.
- מוסיפים את הבזיליקום והפטרוזיליה ומערבבים.
- מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את הפסטה ואת מי הבישול ששמרנו ומבשלים 5 דקות נוספות עד שכל המים מתאדים והרוטב מסמיך.
- מוסיפים את הצ’ילי הגרוס, המלח והפלפל השחור ומערבבים.
- מגישים עם גבינת פרמז’ן מגוררת מעל.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד רבע כוס ממי הבישול.
- מטגנים במחבת את פרוסות השום בשמן זית חזק יד מרדכי במשך 2 דקות להזהבה קלה.
- מוסיפים את הבזיליקום והפטרוזיליה ומערבבים.
- מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את הפסטה ואת מי הבישול ששמרנו ומבשלים 5 דקות נוספות עד שכל המים מתאדים והרוטב מסמיך.
- מוסיפים את הצ’ילי הגרוס, המלח והפלפל השחור ומערבבים.
- מגישים עם גבינת פרמז’ן מגוררת מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
אפשר להשתמש בפסטה בצורות? או שחייב דקים?
אפשר בצורות, אבל לא צינורות, כדי שכל הרוטב יעטוף את הפסטה
פסטה בהחלט מעולה