-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 269.3 קק״ל 1077.1 קק״לפחמימות 31.1 גרם 124.2 גרםשומן 13.3 גרם 53.1 גרםנתרן 399.4 מ״ג 1597.4 מ״גחלבון 2.7 גרם 10.9 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.8 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 57.9 מ״ג 231.6 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 141.1 מ״ג 564.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-5 דק׳
-
קלוריות269
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 269.3 קק״ל 1077.1 קק״לפחמימות 31.1 גרם 124.2 גרםשומן 13.3 גרם 53.1 גרםנתרן 399.4 מ״ג 1597.4 מ״גחלבון 2.7 גרם 10.9 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.8 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 57.9 מ״ג 231.6 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 141.1 מ״ג 564.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״גסגור
בחג הזה הענבים לא נמצאים רק ביין! קבלו מתכון מעולה של כרעי עוף שצולים בתנור עם ראשי שום ומלא ענבים שחורים מתוקים. לא רק האורחים יופתעו, גם אתם לא תבינו איך לא ניסיתם את השילוב הזה קודם לכן!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-5 דק׳ | קלוריות 269 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרינדה
-
150מ"ל או 1/2 כוס יין לבן יבש
-
5 כפות שמן זית
-
3 כפות אורגנו טריאו יבש, עלים
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית זרעי כוסברה
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1/4 כוס סירופ מייפל
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי המרינדה, מוסיפים אליה את הכרעיים, מערבבים היטב ומכסים את הקערה בניילון נצמד. משרים במקרר שעה לפחות, ניתן גם במשך לילה שלם.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מסדרים את חלקי העוף בתבנית עם הצד של העור כלפי מטה ושמים ביניהם את ראשי השום חצויות לשניים.
- אופים 20 דקות, הופכים את הכרעיים לצד השני ומזלפים מעל בעזרת כף את הנוזלים שהצטברו בתבנית. מחזירים לתנור ל-20 דקות נוספות או עד להשחמה יפה.
- מוסיפים לתבנית את הענבים השחורים, מזלפים שוב מהנוזלים שבתבנית וצולים 10 דקות נוספות.
- מומלץ להגיש את המנה עם קוסקוס או תפוחי אדמה אפויים.
לטיפ מהקצב על יצירת כיס בחזה עוף לחצו כאן>>
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי המרינדה, מוסיפים אליה את הכרעיים, מערבבים היטב ומכסים את הקערה בניילון נצמד. משרים במקרר שעה לפחות, ניתן גם במשך לילה שלם.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מסדרים את חלקי העוף בתבנית עם הצד של העור כלפי מטה ושמים ביניהם את ראשי השום חצויות לשניים.
- אופים 20 דקות, הופכים את הכרעיים לצד השני ומזלפים מעל בעזרת כף את הנוזלים שהצטברו בתבנית. מחזירים לתנור ל-20 דקות נוספות או עד להשחמה יפה.
- מוסיפים לתבנית את הענבים השחורים, מזלפים שוב מהנוזלים שבתבנית וצולים 10 דקות נוספות.
- מומלץ להגיש את המנה עם קוסקוס או תפוחי אדמה אפויים.
לטיפ מהקצב על יצירת כיס בחזה עוף לחצו כאן>>
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מתכון נראה נפלא ,בעה מתכוינת להכין אותו אוצה לשאול האם אפשר להשתמש גם בפרי אחר תודה
הי אסתי. אפשר להשתמש בפירות הדר עמו תפוזים ואשכוליות, או פירות כמו משמש או תמר