-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2152.0 קק״ל 4303.9 קק״לפחמימות 265.7 גרם 531.5 גרםשומן 116.1 גרם 232.1 גרםנתרן 177.6 מ״ג 355.1 מ״גחלבון 1341.8 גרם 2683.6 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 17.6 גרםשומן רווי 48.9 גרם 97.8 גרםכולסטרול 308.0 מ״ג 615.9 מ״גסידן 81.4 מ״ג 162.9 מ״גברזל 19.3 מ״ג 38.7 מ״גאשלגן 540.0 מ״ג 1080.1 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות2152
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2152.0 קק״ל 4303.9 קק״לפחמימות 265.7 גרם 531.5 גרםשומן 116.1 גרם 232.1 גרםנתרן 177.6 מ״ג 355.1 מ״גחלבון 1341.8 גרם 2683.6 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 17.6 גרםשומן רווי 48.9 גרם 97.8 גרםכולסטרול 308.0 מ״ג 615.9 מ״גסידן 81.4 מ״ג 162.9 מ״גברזל 19.3 מ״ג 38.7 מ״גאשלגן 540.0 מ״ג 1080.1 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
קינוח חובה לכל אוהבי עוגות שוקולד בכלל ובראוניז בפרט. קרין גורן מלמדת אתכם להכין בראוניז מושחתים ומשודרגים עם תוספת קורנפלקס קראנצ’י בקרמל. זה פשוט וסופר טעים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 2152 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
2 ביצים M
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
100 גרם שוקולד מרירמומס
-
1/3 כוס שמן קנולה
-
3/4 כוס קמח לבן
ציפוי
-
100 גרם סוכר לבן
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
50 גרם חמאהחתוכה לקוביות
-
3 כוסות קורנפלקספשוט
אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה משומן.
- מקציפים במיקסר עם וו בלון את הביצים והסוכר לקציפה בהירה וסמיכה כמו מוס. מוסיפים את יתר מרכיבי הבראוניז ומקציפים לאט לתערובת אחידה.
- משטחים את התערובת בתבניות ואופים 20 דקות. מצננים.
- מכינים את הציפוי: ממיסים במחבת את הסוכר לכדי קרמל אחיד בצבע ענברי. מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה (בזהירות! זה מבעבע) וממשיכים לערבב לאיחוד. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה. מצננים לחום שפתיים.
- מערבבים בעדינות את הקורנפלקס עם הטופי הפושר ועורמים על הבראוניז. מעבירים למקרר לשעתיים.
- חותכים את העוגות לאצבעות סימטריות ויפות. שומרים במקרר.
אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה משומן.
- מקציפים במיקסר עם וו בלון את הביצים והסוכר לקציפה בהירה וסמיכה כמו מוס. מוסיפים את יתר מרכיבי הבראוניז ומקציפים לאט לתערובת אחידה.
- משטחים את התערובת בתבניות ואופים 20 דקות. מצננים.
- מכינים את הציפוי: ממיסים במחבת את הסוכר לכדי קרמל אחיד בצבע ענברי. מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה (בזהירות! זה מבעבע) וממשיכים לערבב לאיחוד. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה. מצננים לחום שפתיים.
- מערבבים בעדינות את הקורנפלקס עם הטופי הפושר ועורמים על הבראוניז. מעבירים למקרר לשעתיים.
- חותכים את העוגות לאצבעות סימטריות ויפות. שומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
האם מקציפים רק את הלבן של הביצה או את כולה
היי לינור, את כל הביצה
אם יש לי ביצים רק בגודל לארג׳ כמה לשים?
ביצה וחצי