אצבעות בראוניז נימוחות עם קראנץ’ קורנפלקס קרמל

קינוח מושחת שמזל שהוא מגיע במנות אישיות, אחרת לא הייתם מפסיקים ליישר את התבנית! בראוניז שוקולד עם קראנצ' טופי מטריף
קינוח מושחת שמזל שהוא מגיע במנות אישיות, אחרת לא הייתם מפסיקים ליישר את התבנית! בראוניז שוקולד עם קראנצ' טופי מטריף
  • קרין גורן
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2152
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2152.0 קק״ל 4303.9 קק״ל
    פחמימות 265.7 גרם 531.5 גרם
    שומן 116.1 גרם 232.1 גרם
    נתרן 177.6 מ״ג 355.1 מ״ג
    חלבון 1341.8 גרם 2683.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 48.9 גרם 97.8 גרם
    כולסטרול 308.0 מ״ג 615.9 מ״ג
    סידן 81.4 מ״ג 162.9 מ״ג
    ברזל 19.3 מ״ג 38.7 מ״ג
    אשלגן 540.0 מ״ג 1080.1 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2152
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2152.0 קק״ל 4303.9 קק״ל
    פחמימות 265.7 גרם 531.5 גרם
    שומן 116.1 גרם 232.1 גרם
    נתרן 177.6 מ״ג 355.1 מ״ג
    חלבון 1341.8 גרם 2683.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 48.9 גרם 97.8 גרם
    כולסטרול 308.0 מ״ג 615.9 מ״ג
    סידן 81.4 מ״ג 162.9 מ״ג
    ברזל 19.3 מ״ג 38.7 מ״ג
    אשלגן 540.0 מ״ג 1080.1 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור

קינוח חובה לכל אוהבי עוגות שוקולד בכלל ובראוניז בפרט. קרין גורן מלמדת אתכם להכין בראוניז מושחתים ומשודרגים עם תוספת קורנפלקס קראנצ’י בקרמל. זה פשוט וסופר טעים!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בראוניז

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה משומן.
  2. מקציפים במיקסר עם וו בלון את הביצים והסוכר לקציפה בהירה וסמיכה כמו מוס. מוסיפים את יתר מרכיבי הבראוניז ומקציפים לאט לתערובת אחידה.
  3. משטחים את התערובת בתבניות ואופים 20 דקות. מצננים.
  4. מכינים את הציפוי: ממיסים במחבת את הסוכר לכדי קרמל אחיד בצבע ענברי. מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה (בזהירות! זה מבעבע) וממשיכים לערבב לאיחוד. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה. מצננים לחום שפתיים.
  5. מערבבים בעדינות את הקורנפלקס עם הטופי הפושר ועורמים על הבראוניז. מעבירים למקרר לשעתיים.
  6. חותכים את העוגות לאצבעות סימטריות ויפות. שומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אצבעות בראוניז נימוחות עם קראנץ’ קורנפלקס קרמל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    לינור

    האם מקציפים רק את הלבן של הביצה או את כולה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לינור, את כל הביצה

    Avatar
    שרה בשן

    אם יש לי ביצים רק בגודל לארג׳ כמה לשים?

      Avatar
      מערכת Foody

      ביצה וחצי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות