ארלחם – לחם גבינה קוריאני משגע במילוי גבינת שמנת וחמאת שום

ארלחם - הגרסה של ארלה ללחם הגבינה הקוריאני! לחם ממולא בגבינת שמנת עשירה בציפוי מנצח של חמאת שום ועשבי תיבול
ארלחם - הגרסה של ארלה ללחם הגבינה הקוריאני! לחם ממולא בגבינת שמנת עשירה בציפוי מנצח של חמאת שום ועשבי תיבול
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    452
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 451.8 קק״ל 1807.4 קק״ל
    פחמימות 14.8 גרם 59.3 גרם
    שומן 42.2 גרם 169.0 גרם
    נתרן 13.2 מ״ג 53.0 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 19.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 26.6 גרם 106.5 גרם
    כולסטרול 63.2 מ״ג 252.7 מ״ג
    סידן 29.4 מ״ג 117.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 43.8 מ״ג 175.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    452
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 451.8 קק״ל 1807.4 קק״ל
    פחמימות 14.8 גרם 59.3 גרם
    שומן 42.2 גרם 169.0 גרם
    נתרן 13.2 מ״ג 53.0 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 19.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 26.6 גרם 106.5 גרם
    כולסטרול 63.2 מ״ג 252.7 מ״ג
    סידן 29.4 מ״ג 117.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 43.8 מ״ג 175.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור

לחמניות בריוש זה גם ככה דבר טעים ומפנק. אבל שימו לב איך אפשר לשדרג אותן בקלות רבה לכדי שלמות! קבלו מתכון מעולה ללחם שום ועשבי תיבול קוריאני מפורסם, מהמם ויפהפה, במילוי גבינת שמנת עשירה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
חיה טבואדה
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחם

מילוי גבינת שמנת

חמאת שום


אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את גבינת השמנת, הסוכר והחלב. מעבירים לשקית זילוף.
  2. מערבבים בקערה נפרדת את החמאה המומסת, השום, הפטרוזיליה והאורגנו.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. חורצים ארבעה חתכים בכל לחמניית בריוש (לא עד הסוף) ליצירת שמונה חריצים.
  5. ממלאים את הבריושים במלית גבינת השמנת בכל אחד מהחריצים, מברישים בחמאת השום ואופים 8-10 דקות להזהבה יפה.
ארלחם לחם קוריאני1
ארלחם - לחם קוריאני מושחת. צילום: חיה טבואדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, כן, אבל אפשר גם לוותר על הסוכר/להפחית

קטגוריות

אביזרים

טכניקות