-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 77.3 קק״ל 2319.3 קק״לפחמימות 8.9 גרם 265.7 גרםשומן 2.8 גרם 85.1 גרםנתרן 207.6 מ״ג 6228.9 מ״גחלבון 4.8 גרם 143.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.1 גרםשומן רווי 0.5 גרם 14.9 גרםכולסטרול 16.7 מ״ג 501.9 מ״גסידן 10.3 מ״ג 307.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 98.7 מ״ג 2961.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 8.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות77
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 77.3 קק״ל 2319.3 קק״לפחמימות 8.9 גרם 265.7 גרםשומן 2.8 גרם 85.1 גרםנתרן 207.6 מ״ג 6228.9 מ״גחלבון 4.8 גרם 143.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 14.1 גרםשומן רווי 0.5 גרם 14.9 גרםכולסטרול 16.7 מ״ג 501.9 מ״גסידן 10.3 מ״ג 307.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 98.7 מ״ג 2961.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 8.1 מ״גסגור
רון יוחננוב מלמד אתכם להכין בבית כיסונים יפניים הנקראים גיוזה. בגרסה שלו הכיסונים ממולאים בתערובת פרגית, ירקות, שום וג’ינג’ר בנוסח אסייתי, ומטוגנים ומאודים במחבת לקבלת מעטפת פריכה שמחמיאה מאוד למילוי רך ונימוח.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 77 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי
-
500 גרם פרגיות טחונות
-
1 בצל בינוני
-
1 גזר בינוני
-
4 גבעולי בצל ירוק
-
1 כף שמן שומשום
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורר
-
1 חלמון M
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים לבצק אחיד וקשה. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
- מכינים את המילוי: קוצצים במעבד מזון את כל המרכיבים למילוי אחיד (אפשר גם לחתוך את הירקות ולערבב את הכל ידנית בקערה).
- מרדדים את הבצק בעזרת מכונת פסטה (או ידנית לעובי הכי דק שאפשר). קורצים עיגולים וממלאים אותם בכף גדושה מהמילוי. סוגרים מסביב למילוי (כמו בתמונה) ומקפלים לסגירה טובה.
- מחממים מחבת עם מעט שמן על כיריים ומטגנים את הכיסונים להזהבה. מוסיפים למחבת חצי כוס מים רותחים, מנמיכים מעט את החום, מכסים ומבשלים 10 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
- מגישים חם לצד רטבים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים לבצק אחיד וקשה. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
- מכינים את המילוי: קוצצים במעבד מזון את כל המרכיבים למילוי אחיד (אפשר גם לחתוך את הירקות ולערבב את הכל ידנית בקערה).
- מרדדים את הבצק בעזרת מכונת פסטה (או ידנית לעובי הכי דק שאפשר). קורצים עיגולים וממלאים אותם בכף גדושה מהמילוי. סוגרים מסביב למילוי (כמו בתמונה) ומקפלים לסגירה טובה.
- מחממים מחבת עם מעט שמן על כיריים ומטגנים את הכיסונים להזהבה. מוסיפים למחבת חצי כוס מים רותחים, מנמיכים מעט את החום, מכסים ומבשלים 10 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
- מגישים חם לצד רטבים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן