העולם מתחלק לשניים - אנשים שאוהבים עוף ויסכימו לאכול אותו בכל הזדמנות, ולעומתם אנשים שלא מתחברים לעוף בכלל. אנחנו כאן עם חמישה מתכוני עוף כדי לעשות חוויה מתקנת לכל אותם אנשים שלא מתחברים לעוף, ותסמכו עלינו שכשמבשלים עוף למידת העשייה הנכונה, ועם התבלינים הנכונים הוא הופך להיות טעים, עסיסי והכי מנחם בעולם. תהנו.
המתכון הראשון הוא עוף במלח גס, כמה שיותר פשוט ככה הכי טעים. המלח ממליח וסופג את הנוזלים מהעוף וגורם לו להיות עסיסי ופריך. רק תכינו סלט קולסלאו בצד ואתם מסודרים.
עוף במלח גס: עסיסי ופריך בפחות משעה!
למתכון השני בחרנו את האושפלאו, מנה חגיגית וטעימה שסיר אחד הופך לארוחה של ממש. מתכון קל וטעים עם כרעי עוף, גזר, צימוקים ועוד דברים טעימים.
סמרקנד פינת המשק: אושפלואו חגיגי עם כרעי עוף וצימוקים
אנחנו יודעים שמרק עוף לא נשמע מחדש או מגרה אבל הטוויסט הזה שיצרנו במתכון הופך את העוף לכל כך רך ואת המרק עצמו לעשיר בטעמים.
קלאסי עם טוויסט: מרק עוף של סבתות עם ירקות ועוף מפורק
עוף שלם מפורק וממולא בפריקה, כבד ופרגית קצוצים. אחרי שתטעמו את זה אתם לא תפסיקו להכין את המתכון שוב ושוב.
עוף שלם מפורק וממולא בפריקה, כבד ופרגית קצוצים
חזה עוף במרינדה של חרדל וסילאן, מסוג המתכונים שמשדרגים כל ארוחה ב2 דקות הכנה.
תגובות (0)