ריזוטו קרמבו מושחת ב-5 מרכיבים

אנחנו לא יודעים מאיפה קרין גורן חשבה על הרעיון הזה אבל היא גאונה. מתכון של ריזוטו קרמבו מושחת ומטורף. מתכון קל, טעים ורק בחמישה מרכיבים
אנחנו לא יודעים מאיפה קרין גורן חשבה על הרעיון הזה אבל היא גאונה. מתכון של ריזוטו קרמבו מושחת ומטורף. מתכון קל, טעים ורק בחמישה מרכיבים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    468
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 468.1 קק״ל 468.1 קק״ל
    פחמימות 65.5 גרם 65.5 גרם
    שומן 15.1 גרם 15.1 גרם
    נתרן 197.4 מ״ג 197.4 מ״ג
    חלבון 22.3 גרם 22.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 9.8 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 32.4 מ״ג 32.4 מ״ג
    סידן 363.4 מ״ג 363.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 503.8 מ״ג 503.8 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    468
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 468.1 קק״ל 468.1 קק״ל
    פחמימות 65.5 גרם 65.5 גרם
    שומן 15.1 גרם 15.1 גרם
    נתרן 197.4 מ״ג 197.4 מ״ג
    חלבון 22.3 גרם 22.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 9.8 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 32.4 מ״ג 32.4 מ״ג
    סידן 363.4 מ״ג 363.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 503.8 מ״ג 503.8 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפתיתים בסיר עם חלב תוך ערבוב כ-5 דקות עד להתרככות של הפתיתים וספיגת הנוזלים.
  2. מוסיפים שמנת מתוקה, מביאים לרתיחה ומעבירים לקערית הגשה.
  3. יוצרים גומה במרכז הריזוטו ומניחים קרמבו בלי עוגייה במרכז.
  4. מחממים את הקערית דקה במיקרוגל להמסה וניפוח של הקרמבו.
  5. קוצצים את העוגייה ומפזרים מעל.
ריזוטו קרמבו. צילום: יעל קצב
ריזוטו קרמבו. צילום: יעל קצב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ריזוטו קרמבו מושחת ב-5 מרכיבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      We’d love to hear how it went!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות