בוש קאבר דסקטופ

מאפה בצק עלים עם תותים וקצפת

השילוב המוצלח ביותר בחורף – תותים וקצפת. הוספנו לטוב הזה שכבה של בצק עלים פריך שישדרג את הקלאסיקה ויהפוך אותה למאפה מושקע ויפה במינימום עבודה
השילוב המוצלח ביותר בחורף – תותים וקצפת. הוספנו לטוב הזה שכבה של בצק עלים פריך שישדרג את הקלאסיקה ויהפוך אותה למאפה מושקע ויפה במינימום עבודה
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1216.0 קק״ל 4864.1 קק״ל
    פחמימות 92.3 גרם 369.4 גרם
    שומן 80.4 גרם 321.6 גרם
    נתרן 42.3 מ״ג 169.2 מ״ג
    חלבון 17.2 גרם 68.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 42.3 גרם 169.3 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 30.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 19.2 מ״ג 76.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1216.0 קק״ל 4864.1 קק״ל
    פחמימות 92.3 גרם 369.4 גרם
    שומן 80.4 גרם 321.6 גרם
    נתרן 42.3 מ״ג 169.2 מ״ג
    חלבון 17.2 גרם 68.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 42.3 גרם 169.3 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 30.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 19.2 מ״ג 76.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
גיל אטלן
X

7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. פורסים את בצק העלים על משטח עבודה ובעזרת סכין חדה חותכים ממנו 8 ריבועים זהים -כ- 8*8 ס”מ.
  3. מסדרים את הריבועים על מגש תנור מרופד בנייר אפייה.
  4. מברישים את ריבועי הבצק בביצה טרופה.
  5. אופים בתנור חם 15-20 דקות אפייה או עד שמזהיב יפה.
  6. בזמן שהריבועים בתנור, מכינים את הקצפת: מוזגים את השמנת המתוקה לקערת המיקסר, מוסיפים את אבקת הסוכר ומפעילים את המיקסר תחילה על מהירות נמוכה ואחרי דקה מגבירים למהירות מקסימלית ומקציפים במשך 3-4 דקות או עד שמתחילים להיווצר שפיצים בקצפת; מפסיקים את פעולת המיקסר ושומרים במקרר עד לשימוש. (טיפ: לקבלת קצפת יציבה יותר, הוציאו אותה מהמקרר ברגע האחרון וצננו את הקערה מראש בפריזר לחצי שעה).
  7. מוציאים את ריבועי הבצק מהתנור ומצננים על גבי רשת לכמה דקות.
  8. מרכיבים את המנה: מניחים ריבוע אחד על צלחת, מורחים קצפת בנדיבות, מסדרים מעל הקצפת שכבה נאה של תותים ומכסים בריבוע בצק נוסף. מפדרים באבקת סוכר ומגישים. בתאבון.
מאפה בצק עלים פריך עם תותים ושמנת2
מאפה בצק עלים פריך עם תותים וקצפת

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות