קינוח כשר לפסח: חיתוכיות חמאת בוטנים ושוקולד מ-5 מרכיבים
קינוח כשר לפסח שלגמרי מכינים כל השנה. חיתוכיות חמאת בוטנים ושוקולד עם נגיעה של מלח גס, מתכון קל וטעים שלא דורש מיקסר, תנור או כל מה שמסבך. בתאבון
קינוח כשר לפסח שלגמרי מכינים כל השנה. חיתוכיות חמאת בוטנים ושוקולד עם נגיעה של מלח גס, מתכון קל וטעים שלא דורש מיקסר, תנור או כל מה שמסבך. בתאבון
- יעל קצב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2491.2 קק״ל 2491.2 קק״לפחמימות 158.3 גרם 158.3 גרםשומן 176.8 גרם 176.8 גרםנתרן 2085.9 מ״ג 2085.9 מ״גחלבון 79.9 גרם 79.9 גרםסיבים תזונתיים 28.8 גרם 28.8 גרםשומן רווי 52.8 גרם 52.8 גרםכולסטרול 3.0 מ״ג 3.0 מ״גסידן 242.7 מ״ג 242.7 מ״גברזל 16.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 2814.4 מ״ג 2814.4 מ״גאבץ 14.0 מ״ג 14.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות2491
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2491.2 קק״ל 2491.2 קק״לפחמימות 158.3 גרם 158.3 גרםשומן 176.8 גרם 176.8 גרםנתרן 2085.9 מ״ג 2085.9 מ״גחלבון 79.9 גרם 79.9 גרםסיבים תזונתיים 28.8 גרם 28.8 גרםשומן רווי 52.8 גרם 52.8 גרםכולסטרול 3.0 מ״ג 3.0 מ״גסידן 242.7 מ״ג 242.7 מ״גברזל 16.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 2814.4 מ״ג 2814.4 מ״גאבץ 14.0 מ״ג 14.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 2491 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית חמאת בוטנים
-
1 כוס חמאת בוטנים חלקה
-
1 כוס אבקת שקדים
-
2 כפות סירופ מייפל
שכבת שוקולד
-
150 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות חמאת בוטנים חלקה
-
1 קורט מלח גס
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את מרכיבי התחתית עד לאיחוד.
- בתבנית מרופדת בנייר אפייה לתבנית מלבנית משטחים את התערובת שהכנו לגובה של מינימום 2 סנטימטר (אתם יכולים להיעזר בעוד נייר אפייה מעל ליישור שווה של התחתית).
- בקערה שמים שוקולד וחמאת בוטנים וממיסים בפולסים במיקרוגל עד להמסה.
- מוזגים את השוקולד מעל תחתית חמאת הבוטנים ששיטחנו, מפזרים מעט מלח גס מעל ומכניסים למקפיא למשך 30 דקות.
- פורסים לחיתוכיות בגודל שבא לכם ומאחסנים במקפיא.
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את מרכיבי התחתית עד לאיחוד.
- בתבנית מרופדת בנייר אפייה לתבנית מלבנית משטחים את התערובת שהכנו לגובה של מינימום 2 סנטימטר (אתם יכולים להיעזר בעוד נייר אפייה מעל ליישור שווה של התחתית).
- בקערה שמים שוקולד וחמאת בוטנים וממיסים בפולסים במיקרוגל עד להמסה.
- מוזגים את השוקולד מעל תחתית חמאת הבוטנים ששיטחנו, מפזרים מעט מלח גס מעל ומכניסים למקפיא למשך 30 דקות.
- פורסים לחיתוכיות בגודל שבא לכם ומאחסנים במקפיא.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
היי חג שמח…מה אפשר לשים במקום אבקת שקדים?
אגוזי לוז טחונים, מצה טחונה דק
היי, תודה על המתכון. יש לי רק סוכר כדי להמתיק את השכבה התחתונה. לוותר או שאפשר באיזו דרך להמיר את סירופ המייפל לסוכר?
תמירי לסוכר, אין בעיה. נשמח לדעת איך יצא!
יאמי יאמי יאמי, חטיף מתוק כזה שאוכלים בקוביות קטנות ונהנים, הכנתי עם דבש במקום מייפל יצא נדיררר
כיף ממש לקרוא, שירלי, תודה רבה!
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה מושחתת
- ארוחות
- ארוחת ילדים
- בראנץ'
- הנמל
- הקונדיטוריה שלכם בבית
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים לפסח
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- עוגיות
- קינוחי שוקולד
- קינוחים
- קינוחים אישיים
- קינוחים טבעוניים
- קינוחים לפסח