כנפיים בסילאן ושומשום
אין יום עצמאות בלי כנפיים על המנגל, כאלו שנחטפות בשניות ושאי אפשר להפסיק לאכול אותן. קבלו מתכון של כנפיים בסילאן ושומשום. חג שמח!
אין יום עצמאות בלי כנפיים על המנגל, כאלו שנחטפות בשניות ושאי אפשר להפסיק לאכול אותן. קבלו מתכון של כנפיים בסילאן ושומשום. חג שמח!
- רובי מיכאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 483.6 קק״ל 2418.0 קק״לפחמימות 18.1 גרם 90.3 גרםשומן 29.4 גרם 147.1 גרםנתרן 1454.7 מ״ג 7273.3 מ״גחלבון 36.2 גרם 181.0 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.5 גרםשומן רווי 8.6 גרם 43.2 גרםכולסטרול 222.0 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 46.3 מ״ג 231.5 מ״גברזל 2.0 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 587.4 מ״ג 2936.8 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 14.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות484
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 483.6 קק״ל 2418.0 קק״לפחמימות 18.1 גרם 90.3 גרםשומן 29.4 גרם 147.1 גרםנתרן 1454.7 מ״ג 7273.3 מ״גחלבון 36.2 גרם 181.0 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.5 גרםשומן רווי 8.6 גרם 43.2 גרםכולסטרול 222.0 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 46.3 מ״ג 231.5 מ״גברזל 2.0 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 587.4 מ״ג 2936.8 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 14.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 484 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מבקשים מהקצב לחתוך את הכנפיים לחצי או שחותכים בזהירות את הכנפיים לחצי בבית.
- מתבלים בפלפל שחור ומלח באחידות ומעלים למנגל.
- ברגע שהכנפיים מוכנות, מעבירים אותן לקערה, שופכים פנימה סילאן ושומשום ומערבבים היטב.
- מחזירים את הכנפיים למנגל עד לקרמול הסילאן ומעבירים לצלחת.
- מפזרים עירית ובתאבון.
אופן הכנה
- מבקשים מהקצב לחתוך את הכנפיים לחצי או שחותכים בזהירות את הכנפיים לחצי בבית.
- מתבלים בפלפל שחור ומלח באחידות ומעלים למנגל.
- ברגע שהכנפיים מוכנות, מעבירים אותן לקערה, שופכים פנימה סילאן ושומשום ומערבבים היטב.
- מחזירים את הכנפיים למנגל עד לקרמול הסילאן ומעבירים לצלחת.
- מפזרים עירית ובתאבון.
הערות
- טיפ! רוצים לקבל אקסטרה כיסוי של סילאן? מיד לאחר קרמול הסילאן על המנגל, החזירו את הכנפיים לקערה בה ערבבתם את הסילאן והשומשום, ערבבו שנית והגישו.
הערות
- טיפ! רוצים לקבל אקסטרה כיסוי של סילאן? מיד לאחר קרמול הסילאן על המנגל, החזירו את הכנפיים לקערה בה ערבבתם את הסילאן והשומשום, ערבבו שנית והגישו.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן