רקע הנמל

כנפיים בסילאן ושומשום

אין יום עצמאות בלי כנפיים על המנגל, כאלו שנחטפות בשניות ושאי אפשר להפסיק לאכול אותן. קבלו מתכון של כנפיים בסילאן ושומשום. חג שמח!
אין יום עצמאות בלי כנפיים על המנגל, כאלו שנחטפות בשניות ושאי אפשר להפסיק לאכול אותן. קבלו מתכון של כנפיים בסילאן ושומשום. חג שמח!
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    484
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 483.6 קק״ל 2418.0 קק״ל
    פחמימות 18.1 גרם 90.3 גרם
    שומן 29.4 גרם 147.1 גרם
    נתרן 1454.7 מ״ג 7273.3 מ״ג
    חלבון 36.2 גרם 181.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 43.2 גרם
    כולסטרול 222.0 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 46.3 מ״ג 231.5 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 587.4 מ״ג 2936.8 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 14.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    484
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 483.6 קק״ל 2418.0 קק״ל
    פחמימות 18.1 גרם 90.3 גרם
    שומן 29.4 גרם 147.1 גרם
    נתרן 1454.7 מ״ג 7273.3 מ״ג
    חלבון 36.2 גרם 181.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 43.2 גרם
    כולסטרול 222.0 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 46.3 מ״ג 231.5 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 587.4 מ״ג 2936.8 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 14.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כנפיים בסילאן ושומשום

הגשה (לא חובה)


אופן הכנה

  1. מבקשים מהקצב לחתוך את הכנפיים לחצי או שחותכים בזהירות את הכנפיים לחצי בבית.
  2. מתבלים בפלפל שחור ומלח באחידות ומעלים למנגל.
  3. ברגע שהכנפיים מוכנות, מעבירים אותן לקערה, שופכים פנימה סילאן ושומשום ומערבבים היטב.
  4. מחזירים את הכנפיים למנגל עד לקרמול הסילאן ומעבירים לצלחת.
  5. מפזרים עירית ובתאבון.
כנפיים בסילאן ושומשום
כנפיים בסילאן ושומשום. צילום: רובי מיכאל

הערות

  • טיפ! רוצים לקבל אקסטרה כיסוי של סילאן? מיד לאחר קרמול הסילאן על המנגל, החזירו את הכנפיים לקערה בה ערבבתם את הסילאן והשומשום, ערבבו שנית והגישו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות