-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 781.5 קק״ל 3126.0 קק״לפחמימות 54.4 גרם 217.4 גרםשומן 56.6 גרם 226.3 גרםנתרן 7.5 מ״ג 30.0 מ״גחלבון 14.3 גרם 57.3 גרםסיבים תזונתיים 13.3 גרם 53.2 גרםשומן רווי 13.0 גרם 52.1 גרםכולסטרול 1.3 מ״ג 5.0 מ״גסידן 119.5 מ״ג 478.1 מ״גברזל 7.5 מ״ג 29.9 מ״גאשלגן 849.1 מ״ג 3396.3 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 13.9 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות782
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 781.5 קק״ל 3126.0 קק״לפחמימות 54.4 גרם 217.4 גרםשומן 56.6 גרם 226.3 גרםנתרן 7.5 מ״ג 30.0 מ״גחלבון 14.3 גרם 57.3 גרםסיבים תזונתיים 13.3 גרם 53.2 גרםשומן רווי 13.0 גרם 52.1 גרםכולסטרול 1.3 מ״ג 5.0 מ״גסידן 119.5 מ״ג 478.1 מ״גברזל 7.5 מ״ג 29.9 מ״גאשלגן 849.1 מ״ג 3396.3 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 13.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 782 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם שוקולד מריר
-
2 כוסות אגוזי לוז
-
2 תפוחי עץ פינק ליידי בינוניים
-
1/3 כוס פיסטוקים טבעיים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מפזרים את אגוזי הלוז על תבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים במשך 8 דקות.
- ממסים את השוקולד בפולסים במיקרוגל או בבן מארי.
- חותכים תפוחי עץ לקוביות וקוצצים דק את הפיסטוקים.
- יוצקים את תערובת השוקולד על אגוזי לוז הקלוים, מפזרים בחלק העליון קוביות של תפוחי עץ ופיסטוקים.
- מעבירים את התבנית למקפיא למשך כחצי שעה או עד להתייצבות מוחלטת.
- שוברים את טבלת השוקולד שיצרנו לחתיכות בגודל הרצוי ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מפזרים את אגוזי הלוז על תבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים במשך 8 דקות.
- ממסים את השוקולד בפולסים במיקרוגל או בבן מארי.
- חותכים תפוחי עץ לקוביות וקוצצים דק את הפיסטוקים.
- יוצקים את תערובת השוקולד על אגוזי לוז הקלוים, מפזרים בחלק העליון קוביות של תפוחי עץ ופיסטוקים.
- מעבירים את התבנית למקפיא למשך כחצי שעה או עד להתייצבות מוחלטת.
- שוברים את טבלת השוקולד שיצרנו לחתיכות בגודל הרצוי ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן