-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 317.7 קק״ל 1906.3 קק״לפחמימות 14.3 גרם 85.6 גרםשומן 27.1 גרם 162.6 גרםנתרן 271.2 מ״ג 1627.3 מ״גחלבון 8.0 גרם 48.0 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 29.3 גרםשומן רווי 11.7 גרם 70.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסידן 26.3 מ״ג 157.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 469.6 מ״ג 2817.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות318
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 317.7 קק״ל 1906.3 קק״לפחמימות 14.3 גרם 85.6 גרםשומן 27.1 גרם 162.6 גרםנתרן 271.2 מ״ג 1627.3 מ״גחלבון 8.0 גרם 48.0 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 29.3 גרםשומן רווי 11.7 גרם 70.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסידן 26.3 מ״ג 157.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 469.6 מ״ג 2817.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 318 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 חצילים בינונייםארוכים ומוצקים
מילוי
-
1 גביע גבינת שמנת
-
1קובייה או 200 גרם גבינת פטה 16%
-
1/4 כוס כוסברהקצוצה
-
1/4 כוס פטרוזיליהקצוצה
-
1/4 כוס בצל ירוקקצוץ
-
4 כפות שמן זית
-
3 כפות עגבניות מיובשותשרי, מושרות בשמן
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1/4 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1 כוס אגוזי מלךקלופים
אופן הכנה
- בעזרת קולפן או סכין חדה, פורסים את החציל לאורכו לפרוסות דקות.
- מסדרים את פרוסות החציל על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- מברישים את החצילים בשמן זית, מפלפלים וממליחים ומכניסים לתנור חם 200 מעלות למשך כ-25-30 דקות עד שמשחימות יפה.
- מוציאים ומעבירים את נייר האפייה עם החצילים לצינון על גבי רשת.
- בזמן שהחצילים נאפים בתנור, מכינים את תערובת הגבינות: בקערה מועכים ומערבבים את כל מרכיבי המילוי לתערובת אחידה - טועמים ומתקנים טעם.
- פורסים ניילון נצמד סנו סושי על משטח עבודה ומסדרים עליו את פרוסות החציל כשהן חופפות אחת לשניה; צריך להתקבל מלבן של 40*30.
- מניחים את תערובת הגבינה לכל רחבו של חלקו התחתון של מלבן החצילים - משאירים שוליים של 8-10 ס”מ.
- בעזרת הניילון הנצמד, מגלגלים את פרוסות החציל מעל הגבינה - כמו סושי - עד שנוצר גליל יפה.
- עוטפים ומהדקים היטב ומעבירים להתייצבות במקרר לשעה.
- מוציאים מהמקרר, מסירים את הניילון הנצמד ופורסים מדליונים בעובי של 1-1.5 ס”מ. מניחים על צלחת הגשה ומגישים יחד עם קרקרים.
אופן הכנה
- בעזרת קולפן או סכין חדה, פורסים את החציל לאורכו לפרוסות דקות.
- מסדרים את פרוסות החציל על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- מברישים את החצילים בשמן זית, מפלפלים וממליחים ומכניסים לתנור חם 200 מעלות למשך כ-25-30 דקות עד שמשחימות יפה.
- מוציאים ומעבירים את נייר האפייה עם החצילים לצינון על גבי רשת.
- בזמן שהחצילים נאפים בתנור, מכינים את תערובת הגבינות: בקערה מועכים ומערבבים את כל מרכיבי המילוי לתערובת אחידה - טועמים ומתקנים טעם.
- פורסים ניילון נצמד סנו סושי על משטח עבודה ומסדרים עליו את פרוסות החציל כשהן חופפות אחת לשניה; צריך להתקבל מלבן של 40*30.
- מניחים את תערובת הגבינה לכל רחבו של חלקו התחתון של מלבן החצילים - משאירים שוליים של 8-10 ס”מ.
- בעזרת הניילון הנצמד, מגלגלים את פרוסות החציל מעל הגבינה - כמו סושי - עד שנוצר גליל יפה.
- עוטפים ומהדקים היטב ומעבירים להתייצבות במקרר לשעה.
- מוציאים מהמקרר, מסירים את הניילון הנצמד ופורסים מדליונים בעובי של 1-1.5 ס”מ. מניחים על צלחת הגשה ומגישים יחד עם קרקרים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן