טוסט מלוואח
נתקלנו במלא מתכונים עם מלוואח אבל טוסט מלוואח עדיין לא ראינו! טוסט מגניב בטירוף רק ב-5 דקות הכנה. אתם חייבים לנסות את זה אצלכם בבית, ובא לכם תוספת אחרת? בכיף תתפרעו
נתקלנו במלא מתכונים עם מלוואח אבל טוסט מלוואח עדיין לא ראינו! טוסט מגניב בטירוף רק ב-5 דקות הכנה. אתם חייבים לנסות את זה אצלכם בבית, ובא לכם תוספת אחרת? בכיף תתפרעו
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 606.9 קק״ל 2427.6 קק״לפחמימות 62.4 גרם 249.5 גרםסוכר 1.2 גרם 4.8 גרםשומן 27.4 גרם 109.5 גרםנתרן 1098.6 מ״ג 4394.6 מ״גחלבון 12.8 גרם 51.0 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרםשומן רווי 14.7 גרם 58.9 גרםכולסטרול 20.4 מ״ג 81.6 מ״גסידן 17.8 מ״ג 71.1 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 195.1 מ״ג 780.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות607
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 606.9 קק״ל 2427.6 קק״לפחמימות 62.4 גרם 249.5 גרםסוכר 1.2 גרם 4.8 גרםשומן 27.4 גרם 109.5 גרםנתרן 1098.6 מ״ג 4394.6 מ״גחלבון 12.8 גרם 51.0 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרםשומן רווי 14.7 גרם 58.9 גרםכולסטרול 20.4 מ״ג 81.6 מ״גסידן 17.8 מ״ג 71.1 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 195.1 מ״ג 780.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 607 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 עלי מלאווח
-
4 כפות רוטב ברביקיו בסגנון אמריקאי
-
120 גרם פסטרמהאו נקניק
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוניפרוס דק, לא חובה
אופן הכנה
- מדליקים את הטוסטר ומחממים אותו היטב.
- חוצים את דפי המלוואח באמצע.
- כשהטוסטר חם מניחים את 2 חצי המלוואח וסוגרים את הטוסטר ל2 דקות או עד שהבצק מוכן.
- פותחים את הטוסטר ומורחים בשני הצדדים את הרוטב.
- בצד אחד שמים נקניק/ פסטרמה יחד עם פרוסות של פלפל חריף למי שרוצה.
- סוגרים את הטוסט והטוסטר לכמה דקות עד להזהבה ופריכות. בתיאבון!
אופן הכנה
- מדליקים את הטוסטר ומחממים אותו היטב.
- חוצים את דפי המלוואח באמצע.
- כשהטוסטר חם מניחים את 2 חצי המלוואח וסוגרים את הטוסטר ל2 דקות או עד שהבצק מוכן.
- פותחים את הטוסטר ומורחים בשני הצדדים את הרוטב.
- בצד אחד שמים נקניק/ פסטרמה יחד עם פרוסות של פלפל חריף למי שרוצה.
- סוגרים את הטוסט והטוסטר לכמה דקות עד להזהבה ופריכות. בתיאבון!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן