עוגת טירמיסו פשוטה וטעימה

אוהבים טירמיסו? נסו להכין בבית קינוח שכבות מענג של קרם מסקרפונה ובישקוטי טבולים בקפה משובח. אפשר להכין יום קודם ולשמור במקרר, הקינוח ישתבח עם הזמן
אוהבים טירמיסו? נסו להכין בבית קינוח שכבות מענג של קרם מסקרפונה ובישקוטי טבולים בקפה משובח. אפשר להכין יום קודם ולשמור במקרר, הקינוח ישתבח עם הזמן
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
19 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    3783
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3783.0 קק״ל 3783.0 קק״ל
    פחמימות 248.1 גרם 248.1 גרם
    שומן 299.4 גרם 299.4 גרם
    נתרן 305.6 מ״ג 305.6 מ״ג
    חלבון 36.0 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 195.1 גרם 195.1 גרם
    כולסטרול 885.0 מ״ג 885.0 מ״ג
    סידן 581.2 מ״ג 581.2 מ״ג
    ברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 1165.1 מ״ג 1165.1 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    3783
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3783.0 קק״ל 3783.0 קק״ל
    פחמימות 248.1 גרם 248.1 גרם
    שומן 299.4 גרם 299.4 גרם
    נתרן 305.6 מ״ג 305.6 מ״ג
    חלבון 36.0 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 195.1 גרם 195.1 גרם
    כולסטרול 885.0 מ״ג 885.0 מ״ג
    סידן 581.2 מ״ג 581.2 מ״ג
    ברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 1165.1 מ״ג 1165.1 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
19 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


שכבת בישקוטי

קרם

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת רכה.
  2. מוסיפים את גבינת המסקרפונה, הווניל וגרידת התפוז וממשיכים להקציף לקבלת תערובת אחידה ויציבה.
  3. בינתיים מערבבים את הקפה עם הליקר בצלחת קעורה או בתבנית.
  4. טובלים את הבישקוטי בתערובת ומרפדים תבנית מלבנית שקופה (זכוכית) בגודל 20X30 בשכבה אחידה.
  5. על שכבת הבישקוטי מניחים מחצית מכמות הקרם, וחוזרים על הפעולה בשנית. מסיימים בשכבת קרם.
  6. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות שעתיים.
  7. לפני ההגשה זורים קקאו לקישוט ומגישים.

צילום: שני הלוי

הערות

  • בעת ההכנה גבינת המסקרפונה צריכה להיות בטמפרטורת החדר, ולכן יש להוציאה מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת טירמיסו פשוטה וטעימה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    נורית אסרף

    אם בטעות כבר פיזרתי קקאו ושמתי במקפיא הטעם ישתנה

      Avatar
      מערכת Foody

      יהיה בסדר ככל הנראה 🙂

    Avatar
    אתי פסי

    במרשמי טירמיסו מסויימים מוסיפים חלבונים מוקצפים ובאחרים לא. מה מומלץ?

      Avatar
      מערכת Foody

      מומלץ להיצמד למתכון שנראה לך טוב ולהכין לפי ההנחיות שלו 🙂

    Avatar
    לאה

    היי אשמח לדעת אם ניתן להחליף את הליקר במשהוא אחר בלי אלכוהול בכלל

      Avatar
      מערכת Foody

      פשוט להכין בלי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות