סיגר שוקולד מ3 מצרכים
כמה שהקינוח הזה קל! כל מה שאתם צריכים זה דף פילו, ממרח שאוהבים ומעט חמאה מומסת. תוך עשר דקות יש לכם קינוח של סיגר שוקולד טעים וקליל, הגישו לצד גלידה ותהנו מהחיים
כמה שהקינוח הזה קל! כל מה שאתם צריכים זה דף פילו, ממרח שאוהבים ומעט חמאה מומסת. תוך עשר דקות יש לכם קינוח של סיגר שוקולד טעים וקליל, הגישו לצד גלידה ותהנו מהחיים
- ליאת מועלם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 683.5 קק״ל 4784.7 קק״לפחמימות 64.7 גרם 453.2 גרםשומן 43.6 גרם 305.3 גרםנתרן 109.5 מ״ג 766.2 מ״גחלבון 5.0 גרם 35.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.8 גרםשומן רווי 18.2 גרם 127.4 גרםכולסטרול 15.4 מ״ג 107.5 מ״גסידן 3.9 מ״ג 27.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 16.8 מ״ג 117.3 מ״גאבץ 98.9 מ״ג 692.5 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות684
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 683.5 קק״ל 4784.7 קק״לפחמימות 64.7 גרם 453.2 גרםשומן 43.6 גרם 305.3 גרםנתרן 109.5 מ״ג 766.2 מ״גחלבון 5.0 גרם 35.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.8 גרםשומן רווי 18.2 גרם 127.4 גרםכולסטרול 15.4 מ״ג 107.5 מ״גסידן 3.9 מ״ג 27.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 16.8 מ״ג 117.3 מ״גאבץ 98.9 מ״ג 692.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 684 | כמות מנות 7 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 חבילה בצק פילו
-
50 גרם חמאהמומסת, או ספריי חמאה
-
2 כוסות ממרח שוקולדאו ממרח לוטוס או ממרח חלבה או כל טעם שרוצים
הגשה
-
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
- לוקחים דף פילו ומורחים עליו חמאה מומסת (אפשר גם לרסס ספריי חמאה), מקפלים את הדף לחצי.
- בקצה הדף מזלפים את ממרח השוקולד, סוגרים עם קיפול משני הצדדים ומגלגלים לצורת סיגר.
- מרפדים תבנית נינג’ה גריל בנייר אפייה מותאם, מניחים את הסיגרים עליו. מפעילים לתוכנית טיגון באוויר על 170 מעלות למשך 10 דקות.
**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
אופן הכנה
- לוקחים דף פילו ומורחים עליו חמאה מומסת (אפשר גם לרסס ספריי חמאה), מקפלים את הדף לחצי.
- בקצה הדף מזלפים את ממרח השוקולד, סוגרים עם קיפול משני הצדדים ומגלגלים לצורת סיגר.
- מרפדים תבנית נינג’ה גריל בנייר אפייה מותאם, מניחים את הסיגרים עליו. מפעילים לתוכנית טיגון באוויר על 170 מעלות למשך 10 דקות.
**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
למי שאין נינגה🤷♀️ אפשר לאפות? איך? או לטגן?
אפשר לטגן